duminică 3 ianuarie 6:06 AM

       Abonare la google news

Bundesliga: Duel de Champions League pe „Signal Iduna Park” » La Dortmund – Wolfsburg pariem pe spectacol!


Astăzi de la ora 16:30, se va disputa Dortmund – Wolfsburg, partida contând pentru runda a 14-a din Bundesliga.


Cele două formații se află în luptă directă pentru o clasare pe primele patru locuri care să le asigure prezența la startul ediției viitoare a Champions League. „Galben- negrii” au încheiat anul în afara „top 4”, fiind pe locul 5 la două lungimi de Wolfsburg care a terminat 2020 pe locul 4 cu 24 de puncte.

În cele 13 etape, Dortmund a alternat evoluțiile bune cu unele mai puțin reușite, fiind în acest moment departe de titlu, distanța față de Bayern Munchen, principala favorită la câștigarea campionatului, fiind de opt puncte.

De partea cealaltă, Wolfsburg are un parcurs peste așteptări având o singură înfrângere în acest sezon, cea cu Bayern, scor 2-1. „Lupii” lui Oliver Glasner sunt pe loc de Champions League și abordează cu încredere partida de pe „Signal Iduna Park”, unde vin cu gândul de a pune punct seriei dezastruaose înregistrate în ultimul timp contra „galben-negrilor”, Wolfsburg fiind fără victorie în ultimele 10 „directe”, în care a reușit doar o remiză, suferind 9 înfrângeri. Ultima victorie a „lupilor” la Dortmund datează din 2015, scor 3-1 în finala Cupei Germaniei.

E clar că ambele formații vor căuta victoria motiv pentru care sunt toate premisele să asistăm la un meci spectaculos și cu goluri, pariul nostru fiind construit în acest sens.

Pont: Dortmund – Wolfsburg, Gol marcat în ambele reprize – cota 1.46

Echipe probabile Dortmund – Wolfsburg:
Dortmund: Bürki – Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Witsel – Sancho, Brandt, Reyna – Reus
Wolfsburg: Casteels – Mbabu, Pongracic, Lacroix, Roussillon – Schlager, Arnold – Baku, Philipp, Brekalo – Weghorst

Sursa: Prosport.ro