marți 24 ianuarie 11:59 PM

       Abonare la google news

Bucurie mare pentru Marymar și Tzancă Uraganu. Cei doi au aflat dacă vor fi părinți de fetiță, sau de băiat


Tzancă Uraganu și Alina Marymar traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. În doar câteva luni de zile, pe lume va veni rodul iubirii lor, al cărui sex l-au aflat în această seară. Cei doi îndrăgostiți sunt în culmea fericirii, după ce au aflat dacă vor avea o fetiță, sau un băiețel. 


Tzancă Uraganu se poate declara un bărbat împlinit. Are un succes culminant în domeniul muzical și în fiecare zi trăiește fiorii iubirii alături de Marymar, femeia care îl va face tată pentru a treia oară. Bucuria lor este la cote maxime, după ce au aflat în această seară că vor deveni părinții unei fetițe. (CITEȘTE ȘI: TZANCĂ URAGANU ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! ARTISTUL VA DEVENI TĂTIC PENTRU A TREIA OARĂ)

Tzancă Uraganu și Marymar vor avea o fetiță

În cadrul unei petreceri pe care au organizat-o alături de cei dragi, într-un cadru de vis, cei doi au aflat sexul copilului lor, iar fericirea la aflarea veștii că vor avea o fetiță a fost imensă.

Viitorii părinți au împărtășit vestea cea bună cu internauții și au primit din partea lor comentarii pozitive și urări de bine, ei empatizând cu bucuria lor.

Ei au postat mai multe imagini pe Instagram și au transmis un mesaj, cu această ocazie, prin care au anunțat sexul bebelușului lor.

,,Să ne trăiască! Fetița noastră!”, a fost mesajul postat pe Instagram.

Tzancă Uraganu și Marymar vor avea o fetiță. Sursă foto: Instagram

(VEZI ȘI: CUM A CÂȘTIGAT MARYMAR INIMA LUI TZANCĂ URAGANU? AM AFLAT SECRETUL ȘI CARE ESTE CEA MAI DE PREȚ CALITATE A BRUNETEI)

Marymar, îndrăgostită până peste cap de tatăl copilului ei

Iubita lui Tzancă Uraganu nu ratează nicio ocazie de a-i declara în mediul public iubirea lui Tzancă Uraganu. În urmă cu doar ceva timp, tânăra postase pe rețelele de socializare o declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu.

,,Fii cu cineva care susține ideile mereu, care te ascultă, care te învață și vrea să-l înveți. Fii cu cineva care îți sărbătorește fiecare reușită, care te ține aproape când te îndepărtezi și care mereu te încurajează să-ți îndeplinești visele.”, posta Marymar pe social media, în urmă cu ceva timp.

Cancan.ro