miercuri 25 ianuarie 11:48 AM

       Abonare la google news

Bucurie mare în Familia Regală Britanică! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară


Prințesa Eugenie a Marii Britanii este însărcinată pentru a doua oară și urmează să devină mamă în vara acestui an. Palatul Buckingham a făcut o declarație oficială despre vestea minunată, menționând că Familia Regală este foarte încântată.


Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, a anunţat marţi că este din nou însărcinată. Ea împreună cu soțul său, Jack Brooksbank, așteaptă un al doilea copil.

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE MEGHAN MARKLE ESTE CONSIDERATĂ ”CEA MAI INTELIGENTĂ DIN FAMILIA REGALĂ”. CE ARATĂ UN STUDIU EFECTUAT DE O COMPANIE EDUCAȚIONALĂ

Prinţesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank la Castelul Windsor în anul 2018, iar primul copil al cuplului, un băiat pe nume August s-a născut în februarie 2021.

„Suntem foarte încântaţi să vă anunţăm că familia noastră se va mări cu încă un membru în vara acestui an”, a anunţat prinţesa Eugenie printr-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram.

Mesajul transmis de Palatul Buckingham

Prinţesa Eugenie, care ocupă locul al 11-lea în ordinea de succesiune la tronul Regatului Unit, este cea mai tânără dintre cele două fiice pe care prinţul Andrew le are cu fosta lui soţie, Sarah Ferguson, ducesă de York.

„Familia regală este încântată, iar August aşteaptă cu nerăbdare să devină un frate mai mare”, a transmis biroul de presă de la Palatul Buckingham într-o declaraţie oficială.

Prințesa a publicat și pe contul său personal de Instagram o fotografie emoționantă care a strâns într-un timp scurt foarte multe aprecieri din partea internauților. Nepoata regelui Charles al III-lea se afla pe un câmp alături de fiul său cel mare care o cuprinde în brațe și îi sărută burtica.

Prinţesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară
Cancan.ro