duminică 3 ianuarie 6:11 PM

       Abonare la google news

Billel Omrani, decizie de ultima oră după ce a fost dat ca și plecat de la CFR Cluj | FOTO


Billel Omrani a decis să se prezinte la antrenamentele CFR-ului, deși atacantul francez a fost dat ca și plecat de la campioana României înainte de reluarea pregătirilor pentru partea a doua a sezonului 2020 – 2021.


Billel Omrani a intrat în ultimele luni de contract cu CFR Cluj. dar a ales să se prezinte la antrenamentele echipei lui Edi Iordănescu.

Deși s-a vehiculat că atacantul francez își forțează plecarea de la CFR Cluj și că este în căutarea unei noi echipe în perioada de mercato din această iarnă, Billel Omrani a respectat programul și s-a prezentat la antrenamentele campioanei României.

Billel Omrani, decizie de ultima oră în ceea ce privește viitorul său la CFR

Billel Omrani mai are șase luni de contract cu CFR Cluj, iar acesta i-ar fi informat în săptămânile trecute pe oficialii din Gruia că nu își dorește prelungirea contractului, toate acestea deoarece vrea să prindă un transfer la o echipă de top din Europa.

Atacantul francez a revenit la sentimente mai bune și în această după-amiază s-a prezentat la reunirea echipei antrenate de Edi Iordănescu.

Billel Omrani la reunirea CFR-ului. Sursă foto: Sport.ro

Billel Omrani, pe lista FCSB-ului

Billel Omrani se află pe lista lui Gigi Becali de mai mulți ani, iar latifundiarul din Pipera chiar a negociat cu Neluțu Varga un schimb de jucători. Patronul FCSB-ului dorea să îl trimită pe Sergiu Buș în Gruia, iar în locul acestuia să îl aducă pe Billel Omrani, dar negocierile nu s-au finalizat.

Cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro, Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj pe 6 septembrie 2016 și mai are contract cu gruparea din Gruia până în vara anului 2021. Atacantul francez în vârstă de 27 de ani a jucat în 156 de meciuri pentru ardeleni, a dat 37 de goluri și a oferit 29 de pase decisive.

  • 3 titluri a câștigat Billel Omrani cu CFR Cluj: 2017 – 2018, 2018 – 2019 și 2019 – 2020
  • 1 Supercupă a României a luat Billel Omrani cu CFR Cluj (2018 – 2019)

Sursa: Prosport.ro