Bill Gates a prezis pandemia de COVID-19 acum cinci ani! Ce spune despre era post-coronavirus - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 7:48 AM

Bill Gates a prezis pandemia de COVID-19 acum cinci ani! Ce spune despre era post-coronavirusÎn urmă cu cinci ani, Bill Gates intuia pandemia de coronavirus, cu care se confruntă acum întreaga lume, iar în Statele Unite situația este agravantă. Ce spune acum fondatorul Microsoft despre era post-coronavirus?

”Viața post COVID nu va mai fi la fel”, sunt cuvintele de început ale lui Bill Gates. Considerat deja un profet, el a vorbit, de data aceasta, despre felul în care viețile se vor schimba din cauza virusului apărut în piața din Wuhan, China. A făcut-o într-un podcast, alături de actrița Rashida Jones, potrivit inc.com, citat de stirileprotv.ro. În joc a intrat și renumitul epidemiolog american Anthony Fauci. (CITEȘTE ȘI: BILL GATES, DECLARAȚII DESPRE EVOLUȚIA PANDEMIEI. CE SPUNE FONDATORUL MICROSOFT)

Bill Gates a prezis pandemia de COVID-19 acum cinci ani! Ce spune despre era post-coronavirus

Iată ce au punctat cei trei:

Întâlnirile la distanță vor deveni regulă: ”La fel cum după Al Doilea război Mondial femeile au intrat pe piața muncii și multe dintre acestea și-au păstrat slujbele, apare ideea de ”E nevoie să merg acolo fizic?”. „Putem să ne punem această întrebare”, spune Gates. „Ideea de a învăța sau de a avea o programare la medic sau un apel la job, să zicem pentru vânzări, în care interacțiunea se face doar prin ecran, fie prin Zoom sau Microsoft Teams, se va schimba complet”, spune Gates.

Softurile se vor îmbunătăți substanțial: Gates prezice, de asemenea, că instrumentele pentru convorbirile la distanță se vor perfecționa. (NU RATA: BILL GATES A ANUNȚAT CÂND SE VA ÎNCHEIA PANDEMIA DE CORONAVIRUS: “OAMENII AR TREBUI SĂ ÎNȚELEAGĂ”. PESTE CÂTE LUNI VOM AVEA VACCINURI EFICIENTE ÎMPOTRIVA VIRUSUL SARS-COV-2)

Companiile pot roti angajații la birou: „Cred că oamenii vor merge mai puțin la birou. Se va ajunge chiar la folosirea în comun a birourilor unei companii în care are angajații vin în zile diferite la lucru”, este de părere Bill Gates.

Vom alege să trăim în locuri diferite: „În orașele care au mare succes, ia Seattle și San Francisco … chiar și pentru o persoană cu salariu mare, care acum cheltuie o sumă importantă de bani pentru chirie, în lipsa nevoii de a merge zilnic la birou, oamenii nu vor mai vrea să plătească sume mari de bani pentru a locui în centrul orașului și se vor retrage în locuințe mai mari în suburbii, în locuri mai puțin aglomerate”, a mai prezis Gates.

Vei socializa mai puțin la locul de muncă și mai mult în comunitatea ta: „Contactele sociale la muncă vor scădea în intensitate și vom interacționa de acasă, după serviciu, să spunem seara, cu prietenii, pentru că există tendința aceea de socializare după ce facem o serie de lucruri la distanță în timpul zilei, energiile vor fi canalizate în această direcție, cu o schimbare a echilibrului”, continuă Bill Gates. (VEZI AICI: BILL GATES, ÎN DOLIU! A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANȚI OAMENI DIN VIAȚA CO-FONDATORULUI MICROSOFT)

Lucrurile nu vor reveni total la normal mult timp de acum încolo: „Există un scenariu în care numărul îmbolnăvirilor va fi minim în SUA, dar va rămâne ridicat în restul lumi. Cei mai mulți dintre oamenii vor fi sceptici în comportament, mai ales dacă au alături persoane cu grad mare de risc la îmbolnăvire, precum bătrânii. Revenim la normalitate nu când SUA va deține controlul asupra pandemiei, ci și restul lumii”, au precizat Gates și Fauci.

Următoarea pandemie va fi mai ușor de combătut: „Ne-am antrenat și ăsta este motivul pentru care următoarea pandemiei va avea un efect mai puțin distructiv. Scenariile de luptă împotriva virusului au fost perfecționate și majoritatea țărilor vor reacționa precum Coreea de Sud și Australia, care au testat foarte rapid populația și i-au băgat în carantină pe cei infectați. Nu vom mai fi așa de naivi”, a mai spus Bill Gates.

Sursa: Cancan.ro