Biletul Zilei » Pariem pe goluri pentru un nou profit! - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 7:03 AM

Biletul Zilei » Pariem pe goluri pentru un nou profit!Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul. Vom miza pe dueluri din La Liga, Serie A și Zweite.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la confruntarea din Serie A dintre Spezia și Hellas Verona. Oaspeții au prima șansă la victorie în acest meci, fiind pe locul 9 cu 20 de puncte, cu 9 mai mult decât Spezia care este pe locul 17. Vom evita însă pariurile de tipul 1, X, 2 și vom paria pe minim două goluri marcate în meci, selecție câștigătoare în ultimele cinci jocuri susținute de cele două în acest sezon.

Pe același tip de pariu vom miza și la duelul din Zweite dintre Hannover – Sandhausen, selecția noastră fiind câștigătoare de fiecare dată în ultimele trei „directe”.

Închidem Biletul Zilei cu un meci din La Liga unde Atletico Madrid va susține primul joc al noului an pe terenul echipei Deportivo Alaves. Ne așteptăm ca echipa lui Simeone să forțeze atât cât este nevoie pentru a-și atinge obiectivul în acest joc și a-și consolida fotoliul de lider și vom paria pe cel mult trei schimbări ale tabelei de marcaj. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în 15 din cele 16 dueluri dintre cele două.

Biletul Zilei
ora 14:30, Hannover – Sandhausen, peste 1.5 goluri, cota 1.26
ora 16:00, Spezia – Hellas Verona, peste 1.5 goluri, cota 1.28
ora 17:15, Alaves – Atletico Madrid, sub 3.5 goluri, cota 1.26
Cota totală: 2.03

 

 

Sursa: Prosport.ro