Biletul Zilei » Pariem pe fotbal pentru primul ”VERDE” din 2021! - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:35 PM

Biletul Zilei » Pariem pe fotbal pentru primul ”VERDE” din 2021!Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția la pariuri. Vom miza pe trei dueluri din primele două ligi din Anglia.

Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Pentru prima selecție de pe Biletul ZIlei vom merge pe „Old Trafford” la duelul Manchester United- Aston Villa. Gazdele pleacă cu prima șansă la victorie fiind și într-o perioadă foarte bună, terminând anul 2020 pe locul secund. Vom paria pe minim un gol marcat de United în meci.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la confruntarea dintre Everton și West Ham. Gazdele sunt pe locul 4  în Premier League și vin după o serie de patru meciuri consecutive în care s-au impus. De partea cealaltă, „ciocanarii” sunt fără victorie de patru runde și au cedat în patru din ultimele cinci vizite pe „Goodison Park”. Nu ne complicăm și pariem „safe” pe „1 cu handicap 0”, ceea ce însemană că în cazul în care Everton nu se va impune iar jocul se va termina nedecis, pariul nostru va primi cota 1.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la partida din Champioship dintre Sheffield Wed. și Derby. Ne așteptăm la un meci spectaculos și mizăm pe minim un gol marcat în repriza secundă.

Biletul Zilei       
ora 19:30: Everton – West Ham United, 1 cu ha 0, cota 1.42
ora 19:30, Sheffield Wednesday – Derby County, Gol în repriza secundă, cota 1.34
ora 22:00, Manchester United – Aston Villa, Gazdele marchează, cota 1.11
Cota totală: 2.11

Sursa: Cancan.ro