Biletul Zilei: Deschidem săptămâna de profit cu hochei și fotbal »» - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 9:21 AM

Biletul Zilei: Deschidem săptămâna de profit cu hochei și fotbal »»Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din hochei și fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Prima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom merge în liga de hochei din Rusia unde Dinamo Riga se va duela cu Dinamo Moscova. Diferența de valoare dintre cele două este în favoarea oaspeților pentru care acest duel ar trebui în mod normal să fie fără istoric. Nu ne complicăm și pariem pe victoria lui Dinamo Moscova inclusiv în prelungiri.

Pentru a  doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în La Liga unde în epilogul primei runde programate în acest an, Valencia va primi vizita celor de la Cadiz. „Liliecii” au ajuns în urma rezultatelor înregistrate în această etapă pe locul 18, loc retrogradabil și nu-și permit pași greșiți pentru a nu-și îngreuna situația în clasament. Cu un rezultat pozitiv, Valencia părăsește locurile retrogradabile, iar noi pariem în consecință.

Închidem Biletul Zilei cu o selecție din Zweite unde Fortuna Dusseldorf va primi vizita celor de la Paderborn. Este un meci care se anunță spectaculos și cu goluri motiv pentru care vom merge pe varianta „peste 1.5 goluri”. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele cinci meciuri susținute de gazde dar și în patru din ultimele cinci jocuri oficiale ale oaspeților.

Biletul Zilei
ora 19:30 Dinamo Riga – Dinamo Moscova, 2 (Inclusiv prelungiri)– cota 1.30
ora 22:00 Valencia – Cadiz, 1X- cota 1.30
ora 21:30 Fortuna Dusseldorf – Paderborn, Peste 1.5 goluri – cota 1.25
Cota totală: 2.03

Sursa: Prosport.ro