sâmbătă 2 ianuarie 8:31 AM

       Abonare la google news

Biletul Zilei » Atacăm profitul cu fotbal din Anglia, Germania și Portugalia!


Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. În cea de-a doua zi a acestui an, vom paria pe meciuri din Anglia, Germania și Portugalia.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la debry-ul din Portugalia dintre Sporting și Braga. Evidențiem faptul că formația gazdă este singura din campionat fără eșec în acest seozn și pleacă ca favorită în acest duel. Nu e complicăm și pariem acoperit pe „1X”.

Pe același tip de pariu, vom merge  și la cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei care vine din Premier League, Tottenham – Leeds. Gazdele pleacă cu prima șansă la victorie iar noi vom profita din plin de cotele oferite de bookmakeri și vom paria „safe” pe dubla „1X”. Remarcăm faptul că formația lui Jose Mourinho traversează o perioadă bună pe teren propriu unde a bifat șase victorii în ultimele șapte confruntări oficiale.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la partida dintre Werder Bremen și Union Berlin. Este un meci care promite mult spectacol și goluri, motiv pentru care vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în „dubla” dintre cele două din sezonul trecut din campionat.

Biletul Zilei
ora 14:30 Tottenham – Leeds, 1X- cota 1.25
ora 16:30 Werder Bremen – Union Berlin, Peste 1.5 goluri- cota 1.30
ora 20:00 Sporting – Braga, 1X- cota 1.30
Cota totală: 2.11

Sursa: Cancan.ro