Biletul Weekendului » Golurile aduc primul mare câștig al anului! - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:59 PM

Biletul Weekendului » Golurile aduc primul mare câștig al anului!Pentru începutul acestui an ne propunem să dăm lovitura la pariuri cu un „combo” 100% din fotbal în cota totală 5.01. Biletul Weekendului cuprinde patru selecții din Germania și Spania.

Singurul meci din La Liga din „combo-ul” pregătit de noi, vine de la derby-ul dintre Betis și Sevilla care va fi găzduit de „Estadio Benito Villamarin”. Se anunță un nou episod spectaculos între cele două mari rivale, motiv pentru care vom paria în consecință pe selecția „ambele înscriu sau peste 2.5 goluri în meci”.

Pe aceeași selecție vom miza și la duelurile din Bundesliga dintre Werder Bremen – Union Berlin și Koln – Augsburg. Sunt dueluri echilibrate, dar care se anunță și spectaculoase, motiv pentru care mizăm  pe goluri.

Închidem Biletul Weekendului cu o selecție care vine tot din Bundesliga de la confruntarea dintre Bayern și Mainz. Se anunță un meci fără istoric în care singura necunoscută este diferența cu care se vor impune bavarezii.

Biletul Weekendului
S 16:30: Bremen – Union Berlin, ambele înscriu sau peste 2.5 goluri, cota 1.47
S 16:30: Koln – Augsburg, ambele înscriu sau peste 2.5 goluri, cota 1.50
S 17:15: Betis – Sevilla, ambele înscriu sau peste 2.5 goluri, cota 1.60
D 19:00: Bayern – Mainz, peste 1.5 goluri în prima repriză sau peste 3.5 goluri in meci, cota 1.42
Cota totală: 5.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Prosport.ro