Bianca Drăgușanu trăiește o mare dramă. Ce i-au făcut prietenii ei, de fapt. S-a aflat totul - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 1:38 PM

Bianca Drăgușanu trăiește o mare dramă. Ce i-au făcut prietenii ei, de fapt. S-a aflat totulEste o femeie independentă din punct de vedere financiar, are o afacere de succes şi un copil minunat, însă Bianca Drăgușanu trăiește o mare dramă. S-a aflat totul despre ce i-au făcut prietenii ei, de fapt.

Bianca Drăgușanu, trădată de cei pe care i-a crezut prieteni

Deşi este mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca Drăgușanu trăiește o mare dramă. Aceasta a povestit ce i-au făcut prietenii ei de-a lungul timpului, în ciuda faptului că i-a considerat ca fiind parte din familie. Invitată la Antena Stars, fosta soţie a lui Victor Slav a vorbit despre un lucru dureros din viaţa sa: trădarea de către persoanele apropiate.

”Mai am patru prieteni care mi-au fost alături în ultima perioadă. Din cercul de 15 pe care i-am avut acum doi ani, ei s-au autoeliminat și m-au trădat în anumite contexte … Am avut un grup de 15 prieteni cu care făceam sărbătorile împreună, ne dădeam întâlnire mereu. Organizăm mese mereu.

Alții s-au vândut pentru bani. Ori s-au vândut anumitor interese. Alții s-au lăsat ispită bârfelor și din acest grup frumos de 15 prieteni ei s-au exclus și am rămas cu patru”, a spus Bianca Drăgușanu.

În ciuda momentelor grele şi a trădărilor, blondina recunoaşte că acum este fericită şi se simte, după mult timp, o femeie împlinită.

Bianca Drăgușanu: “Am fost în situaţii fără ieşire”

Făcând referire la perioada în care a fost soţia, iar mai apoi iubita lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a povestit că ajunsese să creadă că se află într-o situaţie din care nu mai are scăpare.

„A fost o perioadă în care am fost nefericită, ştiţi la ce mă refer. În momentul de faţă am trecut peste aceste încercări. Dumnezeu mi-a arătat care sunt, de fapt, priorităţile din viaţa mea: copilul, familia, afacerea, prietenii. Nu am ştiut că pot să duc atât de mult. Că pot ierta atât de multe lucruri. Nu am ştiut despre mine că sunt capabilă că pot să ajung într-o situaţie fără ieşire. Am simţit că nu mai am scăpare. Dar de mai bine de o lună sunt foarte fericită”, a mai spus vedeta.

Nu o dată au apărut în presa de scandal imagini cu Bianca lovită de cel care ar fi trebuit să îi fie alături. În toamna acestui an, fanii blodinei au fost şocaţi de fotografiile în care aceasta era condusă în casa afaceristului din Mediaş, deşi fusese “torturată” ore în şir de bărbat.

Alex Bodi se află, momentan, în arest la domiciliu, după ce a petrecut 30 de zile în penitenciar. Acuzaţiile aduse sunt unele extreme de grave: şantaj şi trafic de persoane.

Sursa: Playtech.ro