Benny Adegbuyi şi-a provocat fanii să-i aleagă adversarul din 2021! Mike Tyson şi Daniel Ghiţă se numără printre propuneri - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 3:12 PM

Benny Adegbuyi şi-a provocat fanii să-i aleagă adversarul din 2021! Mike Tyson şi Daniel Ghiţă se numără printre propuneriBenny Adegbuyi (35 de ani) a scris istorie în Gala Glory 76 de la Rotterdam, după ce la făcut KO pe Badr Hari (36 de ani) în luna decembrie, iar fanii românului aşteaptă cu nerăbdare următoarea luptă.

Benny Adegbuyi a devenit challenger obligatoriu la centura mondială şi îl aşteaptă pe învingătorul confruntării dintre Rico Verhoeven, campionul en-titre, și Jamal Ben Saddik, lider în clasamentul greilor din Glory.

Până atunci însă, Benny le-a lansat o provocare inedită fanilor săi de pe o reţea de socializare, invitându-i să spună în comentarii ce lupte ar vrea să vadă în 2021. Aşa cum era de aşteptat, fanii i-au oferit sportivului opţiuni diverse.

Benny Adegbuyi şi-a întrebat fanii ce meciuri ar vrea să vadă în 2021, iar aceştia au ales adversari unul şi unul pentru luptător

Fanii au ales pentru Benny Adegbuyi nume de adversari care stârnesc vâlvă, cum ar fi Mike Tyson sau Daniel Ghiță, dar au avut şi propuneri mult mai realizabile. Răspunsurile oferite de fanii lui Benny au fost:

„- Cu Saddik pentru revanșă”

„- Cu Zabit Samedov ar fi interesant”

„- Dacă o să lupți cu Rico, fă bine și învinge-l!”

„– Saki mai luptă? Ar fi fost interesantă una cu turcul având în vedere că Ghiță n-a fost capabil să-l învingă”

„– Cu Remy Bonjasky”

„- Cu Mike Tyson”

„- Benny Adegbuyi vs Alistar Overeem”

„- Pentru cariera ta, Rico la pământ ar fi un pas bun”

„- Cu Daniel Ghiță!”

Benny Adegbuyi, în război cu Daniel Ghiţă

Daniel Ghiţă, unul dintre luptătorii pe care fanii i-ar vrea în ring cu Benny Adegbuyi, a purtat un război de-a lungul timpului cu cel care a devenit „călăul” lui Badr Hari. Fostul luptător de K-1 l-a atacat pe Adegbuyi chiar și în urma ultimei sale victorii din cadrul Glory.

Benny nu s-a lăsat influențat de atacurile acestuia și i-a răspuns pe măsură: „Am văzut declarațiile lui. Din respect pentru sport și din fair-play-ul pe care l-am dobândit de la mama și bunica mea, aș prefera să nu vobesc despre no name-uri, despre nimeni”.

Sursa: Prosport.ro