marți 24 ianuarie 10:09 PM

       Abonare la google news

Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Răzvan Burleanu. Ce mesaj a ținut să îi transmită patronul FCSB


Gigi Becali a luat atitudine din nou în scandalul licenţelor PRO din fotbalul românesc.


Pentru că în ultima vreme principala ţintă a federalilor a fost Mihai Pintilii, finanţatorul roş-albaştrilor a pus mâna pe telefon şi l-a apelat chiar pe şeful FRF, Răzvan Burleanu. De la care a vrut să audă o părere legată de felul în care a acţionat directorul Şcolii Federale de Antrenori, Lucian Burchel. Becali nu a povestit dialogul avut cu omul numărul 1 din fotbalul românesc, dar a lansat un nou atac la adresa celui care încearcă să îl sancţioneze pe Pintilii.

Pintilii este trecut pe foaia de joc în postura de delegat al celor de la FCSB Pintilii este trecut pe foaia de joc în postura de delegat al celor de la FCSB

„L-am sunat pe Burleanu, că a zis să avem dialog. Am vrut să-l întreb: “Bă, nene, am angajat inchizitor?? Noi îți dăm salariu ca să fii închizitor? Ești procuror?”. Ne reclamă Burchel la comisii… păi comisia doar judecă, analizează niște probe. El ia niște salarii acolo. Vine el să ne verifice, să vadă cine a fost în Turcia.

Ne-am dus în Turcia la distracție, bă! I-a zis și Stoichiță lui Vali Argăseală: “Cea mai mare greșeală a vieții mele a fost că l-am adus pe Burchel”. El se crede stăpân, procuror.  Că, domle, nu are voie să antreneze Pintilii la FCSB! Păi nu te primesc în baza mea, Burchel. N-are voie nimeni să intre acolo. Ce esti tu?”, a relatat episodul latifundiarul din Pipera, la Pro Arena.

Dragomir, de partea fostului internaţional

Fostul şef al LPF încearcă să „medieze” războiul dintre părţi. El le oferă conducătorilor vicecampioanei o portiţă de ieşire în acest caz.

Dragomir propune o soluţie pentru ca toată lumea să fie Dragomir propune o soluţie pentru ca toată lumea să fie „mulţumită” în acest caz

„Eu nu îl critic pe Pintilii. E democraţie, poţi să spui orice despre oricine fără să jigneşti. Pintilii a fost ca fotbalist peste Burchel. Meseria de fotbalist este la fel ca şi croitoria. Dacă vezi că ai rezultate, cum a avut Prepeliţă, Croitoru, de ce să nu îi laşi? Sita cerne, dacă are rezultate este meseriaş, dacă nu, e gata. Eu sunt de acord ca Pintilii să facă şcoala, dar nu îi pui piedici.

Noi nu putem să ne dezvoltăm. În altă parte, cel care are rezultate, este promovat. Din invidie i se pun tălpi lui Pintilii. Dacă ia campionatul, îl excluzi din viaţa sportivă? Asta este o meserie. Eu l-aş fi chemat pe Vali Argăseală şi l-ar fi angajat director tehnic. Îi mai făcea ceva Federaţia? Îl durea în cot. Şi atunci, indirect, îl ajutai”, a fost declaraţia lui Dragomir pentru Fanatik.

Playsport.ro