Bătaie la Puterea Dragostei. Alexandra și Maria s-au păruit: ”Stai că-ți arăt eu ție” VIDEO - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 10:35 AM

Bătaie la Puterea Dragostei. Alexandra și Maria s-au păruit: ”Stai că-ți arăt eu ție” VIDEOBătaie între concurentele unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri matrimoniale din România. Alexandra şi Maria au lăsat ruşinea deoparte şi s-au păruit, la TV. Toată lumea a văzut imaginile incredibile de la Puterea Dragostei.

Două concurente de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie

Deşi nu este primul astfel de incident din cadrul emisiunii de pe Kanal D, imaginile din cea mai recentă ediţie Puterea Dragostei întrec orice imaginaţie. Alexandra și Maria s-au păruit, lăsând la o parte ruşinea, la TV. Motivul?! Alexandra ar fi fost deranjată de faptul că Maria a acuzat-o că ar discuta şi cu alţi bărbaţi din afara show-ului matrimonial.

“Îi duci de nas pe băieții ăștia doi, dar de fapt consider că mai vorbești cu cineva în afara competiției. Băi, șobolanule. Dacă ești așa puternică, de ce ați sărit două la una?”, i-a reproşat Maria colegei de emisiune.

De aici până la păruială a mai fost doar un pas. Mai mult, Maria a luat-o în vizor şi pe Mariana, moment în care băieţii s-au văzut nevoiţi să intervină. Cea care a sărit la bătaie a fost chiar Alexandra care nu a mai suportat să o audă pe cealaltă concurentă vorbind-o de rău.

“Tu crezi că mi-e frică de tine? Stai că-ți arăt eu cum mi-e frică mie de tine!”, a spus Alexandra.

“Ce faci tu aici, că vii și sări ca o cioară. Știi de ce te-ai dus tu ieri cu sorcova, pentru că creierul tău era de mult plecat cu sorcova și era timpul să plece și trupul acolo unde ți-era creierul!”, i-a spus şi Mariana Alexandrei.

Au urmat scene incredibile, motiv pentru care telespectatorii cred că cele două concurente de la Puterea Dragostei ar trebuie descalificate.

Cine ar putea câştiga sezonul 3 din Puterea Dragostei

Deşi sezonul 3 este în plină desfăşurare, fanii emisiunii sunt extrem de curioşi de părerea foştilor concurenţi despre noul câştigător de la Puterea Dragostei. Întrebată de norocosul sezonului, Manuela a dezvăluit că cel care ar trebui să plece acasă cu marele premiu este Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, în vârsta de 22 de ani.

Având în vedere că acesta a cucerit inimile telespectatorilor, sunt şanse mari ca Manuela să aibă dreptate, însă  tânărul  nu formează, momentan, cuplu cu nicio concurentă. În ceea ce priveşte favoritele din casa fetelor, Alexandra conduce detaşat.

Rămâne de văzut dacă Cristian va reuşi să obţină performanta surorii sale, una dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul matrimonial.

Sursa: Playtech.ro