Bat clopote de nuntă în showbiz! Ce cântăreț se însoară la 8 ani de la despărțirea de Delia - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 1:55 PM

Bat clopote de nuntă în showbiz! Ce cântăreț se însoară la 8 ani de la despărțirea de DeliaVeşti bune la început de an, în showbiz-ul românesc. Un cântăreţ se însoară la 8 ani de la despărțirea de Delia. Nimeni nu se aştepta la o asemenea veste.

Cântăreţul care şi-a refăcut viaţa la 8 ani de la divorţ

Deşi nimeni nu mai spera să îl vadă în această ipostază, un cântăreț celebru din România se însoară la 8 ani de la despărțirea de Delia. Este vorba despre Radu Almășan, care şi-a cerut iubita de soţie. După atâţia ani de la divorţul rapid de fosta sa soţie, acesta pare mai fericit ca niciodată.

“Divorţul a fost atât de rapid încât nu am apucat să-mi dau seama. Nu știu dacă Delia va rămâne în inima mea. Dacă voi rămâne sihastru, vă voi anunța. Nu cred în regrete”, spunea atunci artistul.

Dar totul e bine când se termină cu bine. După patru ani de relaţie cu Mădălina Ştefania, solistul trupei Bosquito, în vârstă de 40 de ani, a decis să se căsătorească din nou. Se pare că solistul s-a logodit în urmă cu o lună, când i-a oferit iubitei sale un inel. Dacă este să ne luăm după fotografia postata de cei doi, cadrul a fost unul special.  Solistul postează destul de des fotografii în care apare alături de jumătatea sa, iar cei doi apar mereu cu zâmbete largi pe buze. (vezi galeria foto)

Cât despre data sau locaţia evenimentului momentan nu se ştie nimic. Desigur, acest lucru era de aşteptat dat fiind că Radu Almășan este foarte discret când vine vorba despre viaţa personală.

Radu Almășan, separare dureroasă de fosta soţie

În 2012, Radu Almasan apărea la Judecătoria Sectorului 4 îmbrăcat în negru şi vizibil supărat pentru a semna actele de divorţ. A întârziat şase ore, lăsând pe toată lumea să aştepte. Solistul de la Bosquito şi Delia au fost iubiţi încă din perioada liceului, iar în 2005 au decis să se stabilească în California, Statele Unite ale Americii, unde au locuit până în 2010.

Femeia a apărut şi în clipul “Tu eşti iubita mea”, semn că sentimentele dintre cei doi au fost unele puternice. Neînţelegerile, însă, au dus la ruptura finală.

Deşi a fost ani la rând unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc, Radu a preferat întotdeauna să îşi ţină viaţa personală departe de ochii curioşi.

“Eu mă exteriorizez prin muzică. Din versurile mele puteţi afla tot ce doriţi despre sentimentele mele”, spunea cântăreţul în urmă cu câţiva ani.

Sursa: Playtech.ro