Barcelona, doi dintr-o lovitură în prima zi din 2021! Eric Garcia s-a înțeles cu catalanii. Celălalt star dorit pe Camp Nou - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 4:52 PM

Barcelona, doi dintr-o lovitură în prima zi din 2021! Eric Garcia s-a înțeles cu catalanii. Celălalt star dorit pe Camp NouBarcelona începe în forță noul an! Catalanii s-au înțeles cu Eric Garcia, care pare hotărât să ajungă pe Camp Nou încă din această lună. În plus, Barcelona este foarte aproape să-l ia și pe Memphis Depay.

Atât Garcia, cât și Depay, au intrat în ultimele șase luni de contract și pot negocia de azi cu orice club.

Ronald Koeman vrea să întărească repede echipa, mai ales că prima parte a campionatului a fost una mult sub așteptări, iar Barcelona s-a încurcat și cu Eibar, în ultimul meci din 2020: 1-1.

Barcelona, la un pas să-l ia pe Eric Garcia

Jurnaliștii de la AS scriu că Eric Garcia s-a înțeles deja cu Barcelona. Fundașul ar urma să semneze pe cinci ani, iar Manchester City ar fi interesată ca transferul să se facă încă de acum, pentru a nu-l pierde gratis pe Garcia.

Spaniolul a fost dorit și vara trecută de Barcelona, însă City a respins oferta de 10 milioane de euro făcută de catalani.

„Garcia ne-a spus că nu vrea să-și prelungească înțelegerea cu Manchester City, așa că mai are un an de contract. Îmi imaginez că vrea să joace în altă parte”, spunea Pep Guardiola, în luna august, conștient că îl va pierde pe Eric.

Transferul lui Garcia la Barcelona ar urma să se realizeze la sfârșitul acestei luni, atunci când catalanii își vor alege noul președinte.

Garcia a trecut prin academia Barcelonei, înainte de a ajunge în Anglia, în 2017.

Koeman îl vrea și pe Depay la Barcelona

Memphis Depay este celălalt obiectiv important al Barcelonei, însă transferul olandezului este mai greu de făcut.

Dorit în mod special de Ronald Koeman, Depay este dorit de Juventus, dar și de PSG, iar Memphis poate fi luat pentru doar 5 milioane de euro, în condițiile în care fotbalistul de 26 de ani mai are doar câteva luni de contract cu Lyon.

Potrivit celor de la cotidianul francez „Le Parisien”, relația de amiciție dintre Depay și brazilianul Neymar ar putea înclina decisiv balanța în favoarea campionilor din Ligue 1.

Sursa: Prosport.ro