miercuri 25 ianuarie 4:58 PM

       Abonare la google news

Bărbat arestat preventiv pentru că a încercat să sustragă bunuri dintr-o biserică


Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de furt calificat, după ce a încercat să fure bunuri dintr-o biserică, informează IPJ Brăila.


„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Secţiei 1 Poliţie Rurală au identificat şi reţinut, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. În fapt, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 11,30, bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei biserici de pe raza localităţii Cazasu, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat”, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de IPJ Brăila.

Judecătoria Brăila a admis marţi propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila, informează Agerpres.


Stiripesurse.ro