miercuri 25 ianuarie 4:58 PM

       Abonare la google news

Avocații fraților Tate au făcut declarații, după ce au ieșit de la DIICOT! Noi informații în dosarul celor doi britanici


În cursul zilei de miercuri, 25 ianuarie 2023, frații Tate au ajuns, din nou, la DIICOT, pentru a fi audiați. La opt ore distanță, avocații au oferit și declarații despre dosarul în care sunt implicați cei doi britanici. Iată detaliile mai jos.


Andrew și Tristan Tate au fost aduși din arest, în cursul acestei dimineți, la sediul DIICOT, pentru a fi audiați. După mai bine de opt ore, avocații au ieșit din sediu și au făcut noi declarații referitoare la dosarul în care sunt vizați cei doi britanici.

„Nu s-au căutat chestii, nu s-au interpretat chestii. Nu s-a redat conținutul informatic, ci doar s-a extras (n.r. informațiile din telefon). Tot ce este într-un device informatic”, a declarat avocatul Eugen Vidineac.

„Practic, s-au descărcat toate datele existente, fără a se realiza și o interpretare a datelor respective sau printarea imaginilor. Detalierea datelor extrase de pe device-ul respectiv urmează să o realizăm în perioada următoare. De asemenea, Andrew Tate a formulat declarații, spunem noi, convingătoare și complete cu privire la toate acuzațiile și, credem noi, prin intermediul acestor declarații lucrurile s-au simplificat foarte mult în ceea ce privește evoluția următoare”, a declarat cel de-al doilea avocat.

Vezi și POEZIE ÎN SPATELE GRATIILOR! ANDREW TATE SCRIE VERSURI ÎN DETENȚIE: „GÂNDACII, PĂDUCHII ȘI PLOȘNIȚELE DE PAT SUNT SINGURII MEI PRIETENI, NOAPTEA”

Avocatul fraților Tate: Da, e un adevăr, gândacii sunt prietenii lui, noaptea”

Cât despre condițiile din arestul în care se află Andrew Tate, avocatul a declarat: „Da, l-am întrebat pe Andrew. A spus că acele discuții îi aparțin și că, da, e un adevăr, gândacii sunt prietenii lui, noaptea. Mi-a confirmat că îi aparține (n.r. scrisoarea)”.

Avocații celor doi frați Tate susțin că probele ar fi în favoarea lor: „Noi suntem convinși că vor fi probe în favoarea clienților noștri. Acele camere de supraveghere se află în custodia organelor de poliție de mai bine de nouă luni de zile, iar imaginile respective nu au fost depuse la dosar, cu toate că ar fi putut constitui un element foarte bun, pentru că s-ar fi putut observa cu ușurință faptul că în niciun moment pe una dintre persoanele implicate în discuție nu a fost impiedicată să părăsească locuințele respective sau să fi fost, printr-o altă modalitate, constrânsă să facă ceva, împotriva voinței sale. Dar se pare că nu s-a dorit atașarea la dosar a imaginilor respective”.

„Starea lor generală este ca starea generală a oricărui om care se află de aproximativ 30 de zile în arest. Sunt încrezători în apărare, sunt încrezători în probele în favoarea lor, au dat o declarație amănunțită, au colaborat. Credem că apărarea începe să prindă contur”, a mai declarat avocatul care a discutat cu Andrew Tate.

 

Cancan.ro