luni 4 ianuarie 12:07 PM

       Abonare la google news

Avion prăbuşit peste o casă. Niciun supravieţuitor VIDEO


Avion prăbuşit în SUA. Trei oameni au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o casă din Michigan. Victimele au fost pilotul şi cei doi pasageri din aeronavă, însă cei cinci locuitori ai casei au scăpat ca prin miracol fără nicio zgârietură, deşi avionul le-a distrus imobilul care ulterior a şi ars aproape în totalitate.


Până acum nu se cunosc cauzele care au dus la tragedie. Mama a declarat pentru un post local de televiziune, afiliat CNN, că familia era înăuntru când avionul s-a prăbușit. Ea a spus că se aflau în sufragerie certându-se despre ce film să vizioneze și tocmai se mutaseră într-o altă cameră când avionul a lovit casa, potrivit WDIV.

,Avion prăbuşit peste mai multe case, 97 de morţi. S-a găsit cutia neagră cu ultima discuţie a piloţilor
Dacă mama, tatăl și cei trei copii ar fi rămas în sufragerie, ar fi fost o poveste diferită, a raportat WDIV. în schimb, pisica familiei a murit. Casa este situată chiar la nord de Aeroportul Oakland / Southwest, de unde decolae aeronava.

„Am doi frați cu vârsta sub 2 ani și dormeau la etaj; făceau pui de somn … Îți faci griji ca ni s-ar putea întâmpla asta, pentru că avionul ăsta zboară tot timpul aici”, a spus un alt vecin.

 

Nu a fost singuru incident aviatic din ultimele zile. Un avion de marfă turcesc a fost nevoit să revină la sol la puţin timp după decolare din cauza unor avarii majore provocate de impactul cu păsările.

Avion prăbuşit pe un câmp. Nu s-a găsit echipajul, ar putea fi folosit la transportul migranţilor
Potrivit autorităţilor, avionul a suferit deteriorarea structurii, iar piloții aeronavei au fost nevoiţi să descărce o cantitate importantă de combustibil în Marea Marmara, pentru ca avionul să atingă greutatea permisă pentru o aterizare de urgență.

Sursa: Romaniatv.net