Aurel Țicleanu l-a distrus pe Andrei Ivan. “E prea cocoloșit. E copilul patronului” - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 2:41 PM

Aurel Țicleanu l-a distrus pe Andrei Ivan. “E prea cocoloșit. E copilul patronului”


Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist din Bănie, actualmente vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF, a lansat sâmbătă un atac extrem de dur la adresa lui Andrei Ivan. Oficialul l-a desființat pe jucătorul care a fost titular în meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Aurel Țicleanu, critici la adresa lui Andrei Ivan

FCSB și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Națională, în prima etapă a play-off-ului acestui sezon de Superliga. Formația din Bănie a deschis scorul în minutul 32, prin Jovan Markovic. Andrei Ivan s-a făcut și el remarcat în meciul contra celor de la FCSB. Tânărul a fost titular în derby-ul care a contat pentru prima etapă a play-off-ului acestui sezon de Superliga și a fost înlocuit în minutul 88 al partidei cu Rivaldinho.


Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist al clubului din Bănie, nu are o părere foarte bună despre căpitanul Andrei Ivan.

”Este prea cocoloșit, este copilul patronului și nu poți să-l atingi”

Aurel Țicleanu este de părere că Andrei Ivan nu depune suficient efort pe teren. El a spus că tânărul nu joacă la capacitate maximă în tricoul oltenilor. Și asta, din cauza faptului că are o relație bună cu Mihai Rotaru și nu îi poate reproșa nimeni nimic.

Băiatul joacă 50% din ce poate. De ce? Pentru că este prea cocoloșit, este copilul patronului și nu poți să-l atingi. Când l-a trimis la echipa a doua, iarăși s-a accidentat, nu știu ce și l-a dat pe antrenor afară.

Vrei să joace Ivan 100%, nu-l mai cocoloșiți. (n.r. merită la echipa națională?) Asta nu pot eu să spun, dar nu cred că a avut un clinci cu Edi, cred că a avut clinci cu cineva din staff-ul lui Edi și omul nu a înghițit chestia asta. Dacă vrem să avem o șansă la echipa națională nu putem decât prin disciplină și să facem echipă.

Noi suntem chiar pe locul 3 la cotele jucătorilor. Ivan, căpitan la Craiova, în sistem regular, nu vorbim de play-off unde sunt alt gen de meciuri, marchezi doar nouă goluri dintre care câte din penalty? Mi se pare puțin.”, a declarat Aurel Țicleanu, conform fanatik.ro.

Playsport.ro