vineri 1 ianuarie 3:33 PM

       Abonare la google news

AUR, nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor românii


După surpriza incredibilă de la Alegerile parlamentare, AUR (Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor) a reuşit un nou record istoric la final de 2020. Cifrele sondajului nu mint, asta vor românii, de fapt.


Un nou record pentru Alianţa pentru Unirea Românilor

La început de decembrie, Alianţa pentru Unirea Românilor a surprins pe toată lumea cu voturile obţinute. Mai exact, partidul s-a clasat pe locul al patrulea la nivel naţional, 535.831 de români punând ştampila pe foaia de vot în dreptul formaţiunii politice conduse de George Simion. Acum, AUR a reuşit nou record istoric la final de 2020.

Este vorba despre un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Acesta arată o evoluţie de-a dreptul incredibilă a Alianţei pentru Unirea Românilor, partidul depăşind chiar şi USR. De asemenea, PNL a stagnat, iar PSD a urcat uşor în preferinţele cetăţenilor.

Iată ce au răspuns românii la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, dumneavoastră cu ce partid ați vota?”:

  • PSD – 35%
  • PNL – 26%
  • AUR – 15%
  • USR – 14%
  • UDMR – 4%
  • PMP – 2%
  • Pro România – 2%
  • Altul – 2%.

O altă întrebare din cadrul studiului s-a referit la direcţia în care se îndreaptă România. Din rezultate a reieşit că peste 74% dintre cei care au răspuns cred că lucrurile merg din ce în ce mai rău, în timp ce doar 19% consideră că ţara se îndreaptă într-o directie bună.

1.100 de respondenţi cu vârsta de 18 şi peste au participat la studiul realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională, în perioada 17 – 21 decembrie, 2020.

De unde a avut bani George Simion pentru a intra în politică

În vârstă de 34 de ani, preşedintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor este, conform declaraţiei sale de avere, un politician cu resurse materiale limitate. A reuşit, totuşi, să pună pe picioare un partid care s-a dovedit de succes. Cum?! A spus-o chiar el, în cadrul unei conferinţe.

“Am pus tot ce-am avut în această luptă. Am crezut nelimitat în ce avem de făcut, cred nelimitat în ce avem de făcut şi mergem până la capăt. Mi-am vândut apartamentul pe care mi l-au luat părinţii mei la 19 ani şi am pus sumă ca să avem cum să facem campanie electorală. Mai departe voi face acelaşi lucru”, a declarat George Simion, conform Agerpres.

În declaraţia sa de avere, apare că acesta deţine o mașină (un Ford Fiesta din anul 2006) și are un venit de director de marketing la o firmă de construcții – 38.322 lei pe an, ceea ce înseamnă un salariu de puțin peste 3.000 de lei pe lună.

Sursa: Playtech.ro