luni 23 ianuarie 10:37 PM

       Abonare la google news

Au izbucnit în plâns! Ce au pățit Larisa Iordache și Diana Bulimar la „America Express” de la Antena 1: „Ne-am demoralizat”


Aventura în „America Express” este dificilă, iar concurenții trebuie să se adapteze rapid la condiții. Există, însă, momente când participanții simt că cedează, din cauza oboselii și a greutăților prin care trec. Larisa Iordache și Diana Bulimar, una dintre echipele din show-ul de la Antena 1, au mărturisit că s-au simțit demoralizate, în momentul în care nu găseau cazare.


În cadrul emisiunii „America Express”, concurenții nu doar că își testează limitele, ci sunt puși și în fața anumitor situații care, de cele mai multe ori, necesită rezolvări. De pildă, trebuie să ducă până la capăt misiunile, iar echipa care ajunge pe primul loc, în destinația în care se află Irina Fodor,  poate avea parte de un anumit beneficiu.

Aventura, însă, nu este deloc ușoară pentru concurenți. Pe lângă misiunile pe care trebuie să le îndeplinească, aceștia trebuie să facă autostopul și să își caute cazare și hrană. Iar, în acest mod, se acumulează și mai multă oboseală. În această situație s-a aflat și echipa formată din Larisa Iordache și Diana Bulimar. Cele două sportive au fost nevoite să își caute, din nou, cazare. Au experimentat un moment în care s-au simțit demoralizate.

„Ne-am demoralizat într-un fel sau altul, dar am căutat în continuare și am ajuns pe străduța Iolandei și i-am întins coșuletul”, a mărturisit Diana Bulimar.

Vezi și PANICĂ TOTALĂ LA AMERICA EXPRESS! MEDICII AU INTERVENIT DE URGENŢĂ PENTRU PUFEH, BRUJA A FOST NEVOITĂ SĂ PLECE SINGURĂ ÎN MISIUNE

Larisa Iordache și Diana Bulimar au acumulat oboseală la America Express. Sursă foto: Captură video

Diana Bulimar: „Trebuie să mai găsim și cazare, ceea ce nouă ni se pare foarte greu”

Și Larisa Iordache a mărturisit că a fost foarte obosită: „Nu mai pot nici de gambe, nici de spate, nici de nimic. Nici nu mă mai interesează. Pot să încep de pe ultimul loc. Eram și foarte obosită. Se adunaseră toate. Stai să vezi cum plecăm noi ultimele. În momentul acesta, chiar ne simțim că suntem pe ultimul loc”.

Emoțiile și-au spus cuvântul, pentru cele două concurente. De pildă, Diana Bulimar a mărturisit că a și plâns, din cauză că se simțea și ea demoralizată: „Eu am plâns, eram foarte plânsă. Trebuie să mai găsim și cazare, ceea ce nouă ni se pare foarte greu. Este unul dintre cele mai grele lucruri pentru că noi suntem rușinoase și din punctul de vedere al găsirii unui loc unde să dormi, la un om străin”.

Citește și CLIPE DE COȘMAR PENTRU CĂTĂLIN BORDEA ȘI NELU CORTEA. CE AU PĂȚIT LA AMERICA EXPRESS: „AM ÎNCEPUT SĂ NE PANICĂM. POATE NE FACE RĂU”

Sursă foto: captură video Antena 1

Cancan.ro