luni 23 ianuarie 3:43 PM

       Abonare la google news

Au apărut regretele la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru nu și-a ascuns dezamăgirea după primul eșec sub comanda lui Eugen Neagoe


Așa cum era de așteptat, Mihai Rotaru a fost foarte dezamăgit după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova la debutul oficial al lui Eugen Neagoe. Oltenii au fost învinși în deplasare de FC Botoșani, scor 0-1, în etapa cu numărul 22 din Superligă.


Mihai Rotaru s-a îndreptat împotriva jucătorilor după eșecul de la Botoșani

Acționarul majoritar al clubului din Bănie nu a fost însă supărat pe noul antrenor. Ci pe jucători. El a scos în evidență faptul că aceștia au performat mult sub nivelul arătat în cantonamentul efectuat în această iarnă. În plus, Rotaru a ținut să le readucă aminte fotbaliștilor de faptul că situația financiară de la Universitatea Craiova este una foarte bună, situație extrem de rară în fotbalul din România.

„Aveam cu totul și cu totul alte așteptări de la primul meci. Sunt mai mult decât dezamăgit, sunt supărat! Mă bazam pe modul în care s-au prezentat în cantonament, pregătirea, meciurile amicale. Am avut trei adversari foarte buni și am avut două victorii și un egal. Toți aveau încredere.

A doua repriză a fost acceptabilă, dar în prima repriză n-am recunoscut nimic din ce am văzut în perioada de pregătire. Jucătorii au dezamăgit!

FCSB a câștigat printr-o conjunctură aseară, la fel de bine putea să câștige Hermannstadt. Vom avea un meci foarte greu cu Hermannstadt, dar e obligatoriu să câștigăm, dacă vrem să privim către primele trei locuri.

N-avem restanțe față de jucători. Din păcate, depindem de mentalul unor jucători într-un anumit moment. Staff-ul știe cel mai bine ce trebuie să facă, cine are psihic de campion, pentru că noi vrem să creștem campioni.

„Nu sunt supărat pe Eugen Neagoe, fiecare jucător a făcut ce a vrut”

Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Sperăm ca Eugen Neagoe să-și rezolve cât mai repede problema cu “U” Cluj, chiar săptămâna aceasta, apoi lucrurile vor intra pe un făgaș normal. În club îi avem cu licența PRO pe Sorin Cârțu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu.

Nu sunt supărat pe Eugen Neagoe. Fiecare jucător a făcut ce a vrut. Există șanse ca domnul Neagoe să fie pe bancă la meciul cu Hermannstadt, dar luăm în calcul inclusiv la meciul cu Farul, din deplasare”, a spus Mihai Rotaru potrivit fanatik.ro.

Ce a spus despre scandalul făcut de Arlauskis

Pe de altă parte, Rotaru i-a luat apărarea lui Giedrius Arlauskis după scandalul monstru făcut de portarul lituanian la finalul partidei de la Botoșani.

Știți foarte bine că viața e mai grea în nordul țării, în sensul în care a fost o minge. Arlauskis a cerut o minge, nu i s-a dat, a sărit peste reclame, iar un membru din staff-ul echipei moldovene a dat mingea mai departe după ce Arla sărise două garduri și de aici Arla i-a zis ceva de genul discutăm după meci.

Un gest foarte urât al celui de la Botoșani, după meci toți cei de pe banca Botoșaniului au sărit pe Arlauskis, dar, ați văzut, roșu n-a luat decât cel de la Botoșani.

Poate să o facă într-un mod nu așa de agresiv, dar a fost urât ce au făcut cei de la Botoșani. Trebuie să îi felicităm pentru victorie. Noi mergem pe drumul nostru, ei pe al lor”, a mai spus acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, conform sursei citate.

Playsport.ro