sâmbătă 2 ianuarie 1:49 PM

       Abonare la google news

AS Roma îi întinde colacul de salvare lui Ionuț Radu, după ce viitorul românului a devenit incert. Scenariul vehiculat în Italia


Ionuț Radu (23 de ani) se poate despărți de Internazionale Milano în aceasă iarnă, iar salvarea goaleeper-ului român ar putea veni de la un alt club important din Serie A.


Ionuț Radu este dorit de AS Roma, potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta Giallorossa! Deși este văzut ca o variantă de rezervă pentru „giallo-rossi”, scenariul vehiculat în Italia ar fi avantajos pentru român.

Inter vrea să transfere în această perioadă un portar care să fie titular de drept, astfel că veteranul sloven Samir Handanovic ar deveni rezervă, iar Ionuț Radu ar ieși din schemă.

Presa din Italia scrie că Ionuț Radu e dorit de AS Roma

Ionuț Radu, portarul văzut drept înlocuitorul lui Ciprian Tătărușanu la echipa națională, s-a întors în vară la Inter Milano, dar nu a apucat să debuteze – a luat loc pe banca de rezerve în toate cele 11 meciuri. Românul ar fi dorit acum de AS Roma, formație aflată pe locul 3 în Serie A, la 6 puncte în spatele lui Inter și la 7 puncte de liderul AC Milan.

În vederile celor de la Inter s-ar afla mai mulți portari: Marco Silvestri de la Hellas Verona, Juan Musso de la Udinese sau Anatoli Trubin de la Șahtior. Transferul unui nou portar la Internazionale reprezintă o adevărată lovitură pentru Radu, care spera că trecerea în plan secund a lui Handanovic să reprezinte oportunitatea lui de a juca titular în poarta nerazzurrilor.

Ionuț Radu e interist convins, dar nu exclude să meargă la altă echipă

În vară, Ionuț Radu își declara dragostea față de Inter: „Ăsta e obiectivul meu: să fiu printre cei mai buni, să muncesc şi să fiu printre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din lume! Că va fi Inter, că va fi altă echipă, un fotbalist trebuie să se adapteze la orice provocare. Niciodată nu se ştie ce va fi în fotbal.

Eu am crescut la Inter şi îi datorez foarte mult Interului, pentru ce am și pentru ce sunt, şi aş vrea să răsplătesc tot ce mi-au dat ei mie”, a spus portarul român.

Sursa: Prosport.ro