Are un corp de gazelă! Frida Aasen a furat, la Cannes, privirile tuturor cu formele sale perfecte - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 12:03 AM

Are un corp de gazelă! Frida Aasen a furat, la Cannes, privirile tuturor cu formele sale perfecteFrida Aasen, în vârstă de 28 de ani, a reușit să fure toate privirile, la Cannes! S-a afișat pe covorul roșu, la premiera filmului „Asteroid City”, iar prezența ei a răvășit întreaga audiență! A îmbrăcat o rochie care s-a mulat perfect pe trupul ei de gazelă. Iată mai jos, în articol, imagini cu supermodelul Victoria’s Secret.

Frida Aasen, supermodelul Victoria’s Secret, a avut o apariție de milioane la Cannes. A defilat pe covorul roșu, îmbrăcată fiind într-o rochie de un albastru electrizant. Ținuta a fost îndelung apreciată de cei prezenți la premiera filmului „Asteroid City”, în regia lui Wes Anderson. Norvegianca în vârstă de 28 de ani și-a pus în valoare trupul de gazelă, tras ca prin inel!

Vezi și CU CINE A FOST SURPRINSĂ SHAKIRA, LA UN AN DE LA SEPARAREA DE PIQUE. AU LUAT CINA PE IAHT, ÎN MIAMI

Frida Aasen a îmbrăcat o rochie sexy, la Cannes / Sursă foto: captură YouTube

Cu un trup proporționat perfect, Frida Aasen a defilat pe covorul roșu, în „bătaia” camerelor de filmat și a fotografilor sosiți la eveniment. Rochia vaporoasă i-a lăsat la vedere umerii, spatele și o parte din abdomen.

Tânăra de 28 de ani este din Norvegia și a devenit recunoscută pentru aparițiile ei la Victoria’s Secret Fashion Show în 2017 și 2018. A fost descoperită de o agentă de modele, Donna Ioanna, în timp ce face cumpărături la un mall. Atunci, Frida avea vârsta de 14 ani.

Vezi și LADY GAGA A DEVENIT DE NERECUNOSCUT PENTRU FANI. CUM ARATĂ ACUM: „CINE E FEMEIA ASTA?”

Frida Aasen este căsătorită cu italianul Tommy Chiabra

Frida Aasen este căsătorită cu Tommy Chiabra, un afacerist din Italia. Cei doi s-au căsătorit în Portofino, la biserica Divo Martino, în iulie 2022. La evenimentul fastuos au luat parte și vedete de la Hollywood. În adolescență, a fost campioană la echitație.

Frida Aasen a îmbrăcat o rochie albastră / Sursă foto: captură video YouTube

Tatăl Fridei lucrează la o firmă privată, iar mama ei este casnică. Cei doi o susțin necondiționat pe fiica lor în carieră. Frida mai are o soră pe nume Amalie și a stat mult timp ferită de lumina reflectoarelor. Tânăra are o înălțime de 1.78 metri și o greutate de 56 de kilograme. Este adepta unei diete vegetariene și are foarte mare grijă de sănătatea și imaginea ei. De asemenea, este adepta sportului.

Vezi și E SCANDAL MARE, DUPĂ CE MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY AU CERUT SĂ INTRE ÎN POSESIA IMAGINILOR CU „URMĂRIREA AGRESIVĂ CU MAȘINA”. ANUNȚUL FĂCUT LA 2 ZILE DUPĂ INCIDENTUL DIN NEW YORK

Sursă foto: Instagram, capturi video YouTube

Cancan.ro