Ar fi trădarea mileniului pentru Gigi Becali și FCSB: „Laurențiu Reghecampf, la Dinamo cu Anamaria Prodan! Cu 10 milioane buget de transferuri” | EXCLUSIV - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 2:05 PM

Ar fi trădarea mileniului pentru Gigi Becali și FCSB: „Laurențiu Reghecampf, la Dinamo cu Anamaria Prodan! Cu 10 milioane buget de transferuri” | EXCLUSIVAnamaria Prodan urmărește cu atenție situația de la Dinamo, unde Pablo Cortacero a promis că va veni cu 5 milioane de euro, însă n-a făcut acest lucru nici până astăzi. Soția lui Laurențiu Reghecampf așteaptă momentul oportun pentru a cumpăra pachetul majoritar de la Cortacero, apoi să devină investitor direct la Dinamo.

Dumitru Dragomir plusează și spune că Anamaria Prodan ar putea veni la Dinamo cu Laurențiu Reghecampf pe post de antrenor, deși acesta a pregătit-o în două rânduri pe FCSB (2012-2014 și 2015-2017).

Dumitru Dragomir: „Anamaria investitor și Reghecampf antrenor”

„Am auzit că Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo! Dacă are bani, să se bage. Singură nu cred că poate duce. Dinamo e un club puternic. Dacă are de cheltuit 5-6 milioane de euro pe an, să nu mai stea pe gânduri. Doar așa poți să te lupți cu CFR, FCSB sau Craiova

Când am zis singură nu mă refer doar că este o femeie într-o lume a bărbaților, ci că trebuie să fie înconjurată de alți oameni capabili. L-aș vedea antrenor pe Laurențiu Reghecampf la Dinamo! Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo! Ce contează rivalitatea din trecut? Reghecampf este un nume mare ca antrenor și ar face treabă excelentă, sunt convins de asta. Dar îi trebuie la început și un buget de vreo 10 milioane de euro pentru transferuri. Să își facă un lot puternic, e nevoie de un efort financiar important când preiei Dinamo.

Dar ei au posibilități, sunt oameni cu avere, rămâne de văzut dacă vor să și-o investească în fotbal. La Sibiu poți să mergi cu un milion, două pe an, dar la Dinamo ai nevoie de minimum 5 milioane de euro. Mai e un băiat deștept care e prieten cu ea și care ar face sigur treabă foarte bună pe marketing, Adrian Thiess. Ăștia trei ar putea salva Dinamo”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.ro.

În urmă cu câteva luni, agenta de jucători critica aspru cedarea prea ușoară a celui mai titrat club în activitate din Liga 1 către niște anonimi din Spania.

Sursa: Prosport.ro