Ar fi o mutare şoc în Liga 1. Sabău, la un pas să plece de la U Cluj. Au luat legătura cu Bergodi şi vor să-l pună antrenor. Exclusiv - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 2:32 PM

Ar fi o mutare şoc în Liga 1. Sabău, la un pas să plece de la U Cluj. Au luat legătura cu Bergodi şi vor să-l pună antrenor. ExclusivIoan Ovidiu Sabău a salvat-o pe U Cluj de la retrogradare, dar se pregătește să plece de pe banca tehnică a ardelenilor. Antrenorul clujenilor este nemulțumit de proiect și pare tot mai tentat să renunțe la funcție.

U Cluj a fost la un pas să câștige Cupa României, dar a pierdut trofeul la loviturile de departajare. Situația legată de lotul pentru viitorul sezon și de faptul că sunt întârzieri salariale la echipă l-au făcut pe Sabău să se gândească tot mai mult la despărțirea de echipa clujeană.

Bergodi, dorit la U Cluj

Șefii Universității nu vor să rămână descoperiți în cazul în care Sabău va pleca și au început tatonările pentru găsirea unui nou antrenor. Cel mai potrivit, în concepția lor, ar fi Cristiano Bergodi de la Sepsi. Cele două părți au și avut prima rundă de discuții pentru o posibilă colaborare, conform surselor Playsport.

Antrenorul italian este la final de contract cu Sepsi Sf Gheorghe și deocamdată nu a semnat prelungirea înțelegerii cu echipa covăneasnă. Bergodi a câștigat două Cupe ale României și o Supercupă a României cu Sepsi.

Voi discuta cu domnul Dioszegi și vom vedea ce va fi. Nu am nicio ofertă pentru moment. Nu pot să spun mai multe, pentru că mă voi întâlni cu domnul Doszegi și vom vedea dacă vom continua împreună.

Sunt de 18 luni aici, am câștigat trei finale. Meritul e al băieților, normal, dar s-a făcut performanță, am intrat în istoria acestui club. Nu pot spune mai multe, pentru că nu știu. Din partea domnului Dioszegi am avut dintotdeauna un respect și mă bucur, înseamnă că a fost apreciată munca mea. M-au lăsat în pace să-mi fac treaba, am făcut ce am știut și cred că au ieșit două sezoane foarte bune, a declarat Cristiano Bergodi pentru fanatik.ro.

Playsport.ro