luni 23 ianuarie 3:27 PM

       Abonare la google news

Apel la FRF după gestul lui Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă. Ce reclamă dinamoviștii


Conflictul dintre Ovidiu Burcă și Vali Lazăr este ultimul episod incredibil în care este implicat clubul Dinamo. Oficialii „câinilor” au reacționat și ei și solicită măsuri în urma gestului incredibil comis de fotbalist la adresa fostului său antrenor.


Gestul lui Vali Lazăr îl poate costa pe fostul dinamovist. „Gest incalificabil”

Momentul uluitor a avut loc în timpul amicalului disputat de „câini” contra echipei de liga a treia, CS Păulești. La aceștia este legitimat și Valentin Lazăr, fotbalist care  apărăsit gruparea din Ștefan cel Mare în urma unui conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă.

Reporterul PlaySport.ro a surprins momentul când Vali Lazăr a scos de la jambiere două perechi de chiloți, roz și mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă. Fotbalistul a atașat și un mesaj gestului său: „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”.

Imaginile incredibile au făcut înconjurul presei din România, iar clubul alb-roșu solicită măsuri dure contra antrenorului.

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul, a transmis Dinamo printr-un comunicat semnat de administratorul special, Vlad Iacob.

Cum și-a explicat fotbalistul gestul și porecla aleasă pentru Burcă

Fotbalistul a explicat la finalul amicalului de ce a ales să se manifeste în acest mod contra celui care i-a forțat plecarea de la Dinamo. 

Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal? (n.r. gestul său cu chiloții). Asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a avut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afără și se băga prin căsuță pe acolo pe la Săftica, despre ce vorbim.

Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, idee e că are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off… și ți-i dai afară și tu nu ai transferuri. Apoi o să plângă, o să spună… că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați, domnul psiholog nu este vinovat că are niște cărți în fața altora. Nu e așa… , a spus Vali Lazăr la finalul partidei.

Playsport.ro