Apariție de senzație a șefului armatei ucrainene dat ca mort de ruși: Cu siguranță, vom câștiga. Şi nu doar astăzi, ci întotdeauna (Video) - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 9:11 PM

Apariție de senzație a șefului armatei ucrainene dat ca mort de ruși: Cu siguranță, vom câștiga. Şi nu doar astăzi, ci întotdeauna (Video)


Apariție de senzație a șefului armatei ucrainene dat ca mort de ruși: Cu siguranță, vom câștiga. Şi nu doar astăzi, ci întotdeauna


Şeful armatei ucrainene le transmite „salutări” propagandiştilor ruşi, care dezinformează susţinând că a fost rănit, relatează Korespondent.

Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, generalul Valeri Zalujni, se simte bine și le mulțumește tuturor ucrainenilor pentru sprijinul acordat – potrivit unui videoclip postat, joi seară, de ofițerul Anatoli Ştefan.

Acesta a amintit că, în cursul lunii mai, propaganda rusă a publicat în mod repetat informaţii false potrivit cărora generalul Zalujni a fost rănit de către ruşi, precum şi diverse teorii ale conspirației despre starea de sănătate a acestuia. „Astăzi, 25 mai, vreau să dezvălui, în sfârşit, un secret foarte teribil despre comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei” – a declarat Anatoli Ştefan, în înregistrarea postată pe Telegram, după care şi-a făcut apariţia Valeri Zalujni, care i-a „salutat” pe propagandiştii Kremlinului.

„Mulțumesc din suflet tuturor ucrainenilor. Împreună, cu siguranță, vom câștiga. Şi nu doar astăzi, ci întotdeauna. Vă mulțumesc tuturor” – a declarat, zâmbind, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Stiripesurse.ro