marți 24 ianuarie 12:03 PM

       Abonare la google news

Anunțul momentului în Superligă. Gică Hagi și-a cedat vedeta la una dintre marile echipe ale Franței. Giovanni Becali a oferit toate detaliile mutării


Gică Hagi dovedește în continuare că este capabil să „producă” jucători de mare perspectivă la academia sa. Cel mai elocvent exemplu în acest sens este în prezent Alexi Pitu, fotbalist în vârstă de doar 20 de ani care a făcut un sezon solid până în acest punct.


Gică Hagi este foarte aproape să îl cedeze pe Alexi Pitu la Bordeaux

Fotbalistul de bandă stângă a marcat 5 goluri și a oferit 5 pase decisive în 20 de meciuri jucate în acest sezon de Superligă. Aceste evoluții l-au adus în vizorul celor de la Bordeaux. Giovanni Becali a anunțat că transferul este deja rezolvat. Toate detaliile au fost puse la punct în noaptea de luni spre marți, după finalul meciului dintre Farul Constanța și CFR Cluj.

„Aseară, târziu, Farul l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux. Au fost discuții lungi în noapte, până la patru dimineața. A durat pentru că a fost meciul, conferința, Hagi a venit la 1 noaptea. Patru ani și jumătate și optiune pe încă un an. Se învârte în jurul la două milioane. Gică știe suma exacta, vă spune el mai multe dacă e cazul. Undeva la două milioane de euro. Acum totul depinde de Pitu. Are salariul în jur de 25.000 euro în liga secundă, dacă promovează, crește la 40.000 euro”, a spus Giovanni Becali la Fanatik Show.

Playsport.ro