vineri 1 ianuarie 8:22 PM

       Abonare la google news

Anthony Fauci cere „mai multe resurse”, după ce campania de vaccinare din SUA a început cu „stângul”


anthony-faucci Foto: Profimedia


  • Campania de vaccinare din Statele Unite ale Americii merge greu
  • Anthony Fauci a spus că este nevoie de mai multe resurse
  • Multe state nu şi-au îndeplinit obiectivele de vaccinare

Vaccinarea merge mai greu decât era plănuit în SUA, iar doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase, spune că este nevoie de mai multe resurse. În SUA sunt peste 20 de milioane de persoane infectate.

Cursa pentru vaccinarea a milioane de americani începe mai greu decât a fost plănuit, iar numărul de cazuri continuă să crească. Autorităţile se străduiesc să facă planuri pentru administrarea vaccniurilor, ceea ce nu este uşor pentru că spitalele au abordări diferite şi departamentele de stat din domeniul sănătăţii sunt subfinanţate şi suprasolicitate.

„Cred că ar fi mai bine să acorde mai multe resurse şi să lucrăm în tandem cu ei. Nu vrem să ne facă treaba, dar vrem să ne ajute cu adevărat, să ne ofere mai multe resurse”, spune dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase.

Multe state nu şi-au îndeplinit obiectivele de vaccinare. În plus, multe state nu au bani pentru a angaja personal sau pentru a plăti ore suplimentare.

De asemenea, echipamentul necesar pentru menţinerea temperaturii scăzute a vaccinurilor complică distribuţia acestora.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro