Andrew Tate uimește, din nou, de după gratii: ”O vrăjitoare lucrează pentru mine!” - Știrile.eu

miercuri 8 februarie 2023 9:23 AM

Andrew Tate uimește, din nou, de după gratii: ”O vrăjitoare lucrează pentru mine!”


Din arestul preventiv, Andrew Tate a dat o nouă „lovitură”. „Cobra” a postat pe Twitter un mesaj prin care dezvăluie că este ajutat de o vrăjitoare în afacerile sale. Nu este vorba despre nimeni altcineva decât Georgiana Naghel! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, întreaga poveste a mărturisirilor controversate ale britanicului încadrat ca „deținut periculos”.


La doar câteva zile după ce a făcut încă o vizită la sediul DIICOT, Andrew Tate susține că o vrăjitoare îi ține spatele și cât este în arest. Georgiana Naghel, potrivit spuselor fostului sportiv, ar avea puteri supranaturale transmise din mamă în fiică. Românca îl ajută pe „rege”, așa cum s-a autointitulat britanicul, nu doar cu afacerile pentru care este anchetat, ci și cu abilitățile sale paranormale.

Frații Tate, Luana Alexandra Radu, fostă polițistă la Secția 7, și Georgiana Naghel, la CAB. Sursă: CANCAN.RO

„O vrăjitoare lucrează pentru mine. Singurul copil al unui singur copil. Mama ei a fost o vrăjitoare. Bunica ei, de asemenea. Generație din generația de vrăjitoare românce. Nu trebuie să cred neapărat în vrăjitoare ca să angajez una. Fiecare rege ar trebui să aibă o vrăjitoare care să lucreze pentru el”, a spus Andrew Tate despre Georgiana Naghel, pe Twitter. Textul a fost tradus din limba engleză de către redactorul CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: Ziua și mesajul. Andrew Tate, o nouă scrisoare din celulă: „Unele dintre aceste lecții ar putea să vă salveze pe unii dintre voi, în viitor”)

Cine este „vrăjitoarea” lui Tate

Georgiana Naghel este cunoscută ca „matroana” fraților Tate. Printre faptele de care este acuzată, se numără: înșelăciune, trafic de persoane, răpire, alcătuirea de grup infracțional. „Vrăjitoarea” lui Tate era implicată direct în „ferma videochatistelor”, alături de Luana Radu, fosta polițistă. Cele două aveau sarcina de a le „disciplina” pe fetele racolate de către Andrew și Tristan Tate, pe rețelele de socializare, prin metoda „loverboy”.

Frații Tate, Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu urcă în duba polițiștilor. Sursă: CANCAN

În una august a anului 2022, „Cobra” și-ar fi înstrăinat firma de videochat către Georgiana Naghel. La doar 12 zile mai târziu, „vrăjitoarea” a vândut firma către o companie cu sediul în Dubai, condusă de nimeni alta decât Abigail Tyson, femeia cu care Tristan Tate susține că are un copil. Așadar, se poate observa, într-adevăr, faptul că între cei doi este o relație extrem de apropiată.

(VEZI ȘI: Fosta iubită a lui Andrew Tate, declarații despre cât de violent e milionarul britanic: „M-a ademenit să cred că era cineva în care puteam avea încredere”)

Adrew Tate și Georgiana Naghel, în arest preventiv

Andrew Tate, Tristan Tate, Luana Alexandra (fosta polițistă) și Georgiana Naghel au fost arestați, inițial, la data de 30 decembrie 2022, la o zi după perchizițiile DIICOT de la vila lor și studioul de videochat.

Frații Tate au rămas în arest preventiv (Foto: CANCAN.RO)

În data de 20 ianuarie 2023, când se apropia termenul de expirare a celor 30 de zile de arest preventiv, cei doi britanici milionari au fost chemați la Tribunalul București, acolo unde magistrații au decis să le prelungească termenul de la data de 29 ianuarie 2023 până pe 27 februarie 2023.

(NU RATA: Episodul ”bilețelul” le-a schimbat încadrarea fraților Tate! Deținuți periculoși!)

Cancan.ro