sâmbătă 2 ianuarie 9:46 AM

       Abonare la google news

Andrei Prepeliță, comparat cu un nume de legendă. „Va fi fostul sau noul Florin Halagian al lui FC Argeș” + Motivul pentru care Dani Coman a fost înlocuit cu Jean Vlădoiu


Ajuns la 35 de ani, Andrei Prepeliță și-a agățat cheile în cui. După ce în ultima perioadă a fost antrenor-jucător la clubul care l-a lansat în fotbalul mare și a hotărât să dea curs proprunerii făcute de conducere: principal al echipei din Trivale.


Fostul mijlocaș a adunat 327 de meciuri în primul eșalon din România, în care a înscris de 29 de ori.

Andrei Prepeliță va fi supervizat de Mihai Ianovschi ca director tehnic, după ce antrenorul s-a despărțit în luna noiembrie a anului 2020 de CSM Slatina, formație care evoluează în Liga 2.

Andrei Prepeliță, comparat cu un nume de legendă. „Va fi fostul sau noul Florin Halagian al lui FC Argeș” + Motivul pentru care Dani Coman a fost înlocuit cu Jean Vlădoiu

„FC Argeș are antrenorul pe care ni l-am dorit. Andrei Prepeliță va fi fostul sau noul Florin Halagian al lui FC Argeș. El va fi omul care va decide la nivel de bancă tehnică. În privința jucătorilor, pot să vă spun că vor fi 5-6 plecări și 3-4 veniri. Nu putem să dăm nume pentru că suntem în negocieri.

Sper ca FC Argeș să nu fie doar o rampă de lansare pentru Prepeliță și apoi să plece, ci să rămână antrenor la FC Argeș pentru foarte mulți ani. Andrei Prepeliță este pariul personal al meu și al lui Cristi Gentea. Eu cred în Andrei Prepeliță și sper să nu mă înșel.

Din păcate, negocierile cu Dani Coman au căzut. Este un eșec pe care eu, Viorel Tudose, mi-l asum, pentru că, de data asta, eu sunt cel care am crezut în Dani Coman”, a declarat Viorel Tudose, principalul finanțator al echipei din Trivale pentru Jurnalul de Argeș.

„Cred că până la urmă nici nu a vrut să vină Dani Coman, adică s-a agățat de niște lucruri ca la grădiniță. Cum spuneam noi pe vremuri: tovarășa mi-a luat jucăriile x sau y. I-am spus să-mi spună ce vrea, că eu îi dau. Nu îți dă clubul, îți dau eu de la mine.

Mi-a spus că se gândește, după care îmi dă un mesaj sec: ”Viorel, cu tot respectul pentru tine, nu pot să vin”. Întrebare simplă, ca de tâmpit: De ce? Nu am primit nici în ziua de astăzi un răspuns”, a încheiat finanțatorul.

Vlădoiu președinte, Ianovschi și Prepeliță – pe partea tehnică

Jean Vlădoiu (52 de ani) a fost anunțat drept noul președinte al lui FC Argeș, echipă care a promovat în prima ligă la începutul sezonului 2020 – 2021. Fostul mare jucător al echipei din Trivale a ajuns la un acord cu oficialii de la FC Argeș pentru a prelua postul de președinte al echipei care ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1.

Jean Vlădoiu a ocupat ultima dată un loc în Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal, iar acum revine la clubul unde a cunoscut performanța din postura de jucător profesionist de fotbal.

Sursa: Prosport.ro