Andrei Burcă vrea ca tricolorii să nu mai fie „boemi” în viitor. „Nu trebuie să mai facem asta” - Știrile.eu

miercuri 29 martie 2023 12:22 AM

Andrei Burcă vrea ca tricolorii să nu mai fie „boemi” în viitor. „Nu trebuie să mai facem asta”Andrei Burcă a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren la meciul cu Belarus. Fundașul campioanei României a punctat cu exteriorul, un gol superb care s-a dovedit decisiv. Cu toate acestea, Burcă a fost nemulțumit de ceea ce au arătat tricolorii după pauza meciului de pe Arena Națională.

Andrei Burcă nu mai vrea boemie la națională. „Să fim uniți”

Autorul golului secund din meciul cu Belarus vrea mai multă siguranță în defensiva tricolorilor la meciurile următoare. Burcă știe că dacă România va juca la fel ca în repriza secundă cu Belarus, o să fie probleme mari în viitor.

Asta a fost primoridal, să luăm cele 6 puncte din aceste meciuri, victoriile erau importante. Am controlat trei reprize, dar apoi au venit aceste 45 minute, când am permis adversarului să vină peste noi, să pună presiune și să își creeze ocazii. Nu trebuie să mai facem așa ceva, pentru că apoi vom trăi cu emoții la fiecare meci și asta nu este bine. Trebuie să fim mai pragmatici, s-a văzut și în Andorra, am condus cu 2 la 0 apoi am arătat că suntem mai boemi. Bine, acolo lumea ne-a criticat, dar uite că ei au făcut egal cu Kosovo și cu noi nu au avut șut la poartă. Nu ne-am relaxat, trebuie sp fim mai atenți. Dar trebuie să rămânem uniți, să ascultăm ce zice mister și va fi ok. Am fost și criticați, acceptăm, jucăm cu mai multă presiune pe umeri, a declarat Burcă.

Acesta s-a bucurat și pentru primul său gol pentru România.

Mă bucur că am marcat, dar eu vreau să nu mai primim gol, să dăm siguranță celor din față, că o să vină meciuri mai grele și trebuie să nu primim gol. A fost o mândrie, o onoare că am marcat pentru țara mea, este cel mai important gol, a declarat Andrei Burcă

Răducioiu, surprins negativ de jocul din repriza secundă

Fostul mare internațional s-a arătat îngrijorat de jocul Româniie după pauză, în succesul cu Belarus.

Nu înțeleg de ce nu am putut să menținem același ritm din prima repriză. Până la urmă este bine că am câștigat, să nu uităm că Belarus a mai avut șanse bune de gol. Avem probleme mari în apărare, nu știu dacă Iordănescu se poate baza pe această formulă. Nu este deloc ușor, dar dacă ne uităm și la rezultatul din Kosovo, atunci putem spune că noi am scos un rezultat extraordinar în Andorra. Am câștigat cu 2 la 0 și acum aceștia au făcut un egal nesperat în Kosovo. Este bine că am câștigat ambele partide, dar echipa asta are mult de muncit ca să scoată puncte în iunie, la partidele următoare, a spus Răducioiu, la Prima TV

Playsport.ro