Andreea Marin rupe tăcerea. Ce i-a făcut Adrian Brâncoveanu, de fapt - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 11:09 AM

Andreea Marin rupe tăcerea. Ce i-a făcut Adrian Brâncoveanu, de fapt2020 a fost un an greu pentru mulți români, nu doar pentru vedete. Cu toate astea, la final de an, Andreea Marin rupe tăcerea și ne spune cum au fost ultimele luni pentru ea. Mai ales cum a influentat-o prezența lui Adrian Brâncoveanu, iubitul ei.

Andreea Marin rupe tăcerea despre iubitul ei

Vedeta TV, care s-a reîntors pe micile ecrane cu emisiunea ”Nu există nu se poate”, a oferit un interviu senzațional pentru clickpentrufemei.ro la final de 2020. Andreea Marin a mărturisit cum a influențat-o prezența iubitului său în acest ultim an.

Din fericire pentru ea, se pare că vedeta a tras lozul cel mare. Adrian Brâncoveanu pare să fie un iubit pe care toate femeile și-l doresc. Din spusele vedetei, acesta a ajutat-o pe Andreea Marin să își redescopere feminitatea, lucru pe care multe femei și-l doresc de la un partener.

Andreea Marin și-a redescoperit feminitatea

”Mi-am redescoperit feminitatea, m-am cunoscut într-un fel care m-a provocat şi m-a ajutat să mă înţeleg mult mai profund. Nu exclud nimic. Viaţa mi-a dovedit că e plină de surprize. Las lucrurile să curgă firesc şi nu pun pe o experienţă prezentă povara uneia anterioare, niciun moment nu seamănă cu altul”, a spus Andreea Marin despre iubitul său.

Ce au în comun cei doi iubiți

Andreea Marin a mărturisit că, unul din factorii care a dus la armonie în relația lor, este și faptul că sunt moldoveni. Nu că ar conta foarte mult zona geografică de unde provin, dar este un plus în relația lor faptul că au ceva în comun.

”Este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe. Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune”, a mai adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin și iubitul ei, voluntari la Prețuiește viața

Pentru că pandemia a dat planurile tuturor peste cap, vedeta a fost și ea nevoită să își reorganizeze agenda pentru 2020. Așa se face că Andreea Marin și iubitul ei au fost implicați în mai multe campanii umanitare.

”Da, am petrecut mult mai mult timp şi am fost amândoi voluntari în Campania Preţuieşte Viaţa, am făcut umăr lângă umăr convoaie umanitare şi asta ne-a ajutat să descoperim noi valenţe ale relaţiei noastre. A fost o perioadă benefică pentru noi. Chiar şi acasă, am descoperit că ne place să facem noi lucruri împreună şi e minunat să simţi astfel”, susține Andreea Marin pentru sursa sus menționată.

Sursa: Playtech.ro