miercuri 25 ianuarie 7:35 PM

       Abonare la google news

Andreea Esca arde de nerăbdare să devină bunică! Ce i-a transmis Alexiei Eram în mediul online


Andreea Esca este una dintre cele mai iubite știriste din România. De-a lungul carierei sale a reușit să intre la inima tuturor românilor, iar atunci când se așează la pupitrul știrilor de la Pro Tv, nimeni n-o scapă din ochi. Jurnalista este mamă a doi copii, însă nu a avut norocul să devină bunică până acum. Din acest motiv, aceasta a publicat recent un mesaj în mediul online în care i-a dat de înțeles Alexiei Eram, fiica sa, că își dorește să aibă nepoți.


Se pare că Andreea Esca își dorește ca fiica ei să-i îndeplinească cea mai mare dorință. Chiar dacă are un succes răsunător pe plan profesional și se poate mândri cu o familie minunată, totuși vedeta de la Pro Tv se simte incompletă fără nepoți. Aceasta și-a exprimat dorința de a devenit bunică, chiar în văzul tuturor, unde a încurajat-o cu subînțeles, pe Alexia Eram să facă acest pas.

.„Uite, @roxanahulpe, așa eram cu două zile înainte să nasc. Desigur, la o petrecere. Mai exact de ziua mea. @alexiaeram Deci, curaj”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Instagram, potrivit Wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:PENTRU ELE IARNA CHIAR E CA VARA! TOP 30 SEXY-VEDETE CARE AU ALES DESTINAȚII EXOTICE

Andreea Esca și Alexia Eram au o relație extrem de strânsă (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: TOP 50 – CELE MAI IUBĂREȚE FETE CARE-ȘI SĂRUTĂ PARTENERII ÎN PUBLIC: CARE DIVĂ E MAI PASIONALĂ DINTRE IULIANA PEPENE, ALEXIA ERAM SAU MĂDĂLINA GHENEA

Cum se înțeleg Andreea Esca și Alexia Eram

Prezentatoarea Tv și fiica sa nu au doar o relație de mamă-fiică, ci și de cele mai bune prietene. Cele două vorbesc extrem de deschis, iar Andreea Esca are grijă să-și educe copiii în moduri exemplare. Atunci când vine vorba de cheltuială, iubita lui Mario Fresh spune că nu aruncă banii pe lucruri inutile, însă recunoaște că uneori mai cedează dacă există un lucru care îi place foarte mult.

,,De obicei sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva foarte mult cedez. Adică nu sunt deloc chitroasă. Am o viață până la urmă”, a mărturisit Alexia Eram, potrivit publicației Ego.

Cancan.ro