Andreea Esca a spus-o clar și răspicat! Motivul pentru care nu este de acord ca Alexia Eram să se mărite cu Mario Fresh - Știrile.eu

miercuri 8 februarie 2023 9:47 AM

Andreea Esca a spus-o clar și răspicat! Motivul pentru care nu este de acord ca Alexia Eram să se mărite cu Mario Fresh


Andreea Esca a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare despre relația pe care fiica sa o are cu Mario Fresh. Ce părere are prezentatoarea de știri despre o posibilă nuntă, dar și cum vede ea lucrurile în acest moment. Iată despre ce este vorba, mai exact.


Mario Fresh și Alexia Eram au o relație frumoasă de câțiva ani, acaparând de multe ori atenția celor care îi urmăresc. Deși au existat tot felul de zvonuri cu privire la despărțirea lor, lucrurile par a fi din ce în ce mai serioase între cei doi, aspect ce nu este trecut cu vederea de Andreea Esca.

VEZI ȘI: Cum întreține Andreea Esca flacăra iubirii, după 20 de ani de căsnicie: „Atunci când iubești pe cineva…”

Andreea Esca a vorbit despre nunta fiicei sale

De foarte multe ori, oamenii s-au gândit că Mario va face pasul cel mare și o va cere în căsătorie pe cea care i-a furat inima, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Artistul pare că nu este dispus să se așeze la casa lui în viitorul apropiat, iar Alexia Eram nu este deloc deranjată de asta.

NU RATA: Andreea Esca, dezvăluiri din viața de cuplu! Cât de romantic este Alexandre Eram și cum o surprinde în fiecare zi. „Sunt o norocoasă”

Nici Andreea Esca nu este foarte încântată de posibilitatea ca fiica sa să se căsătorească la o vârstă atât de fragedă, după cum reiese chiar din declarațiile acesteia. Se pare că prezentatoarea știrilor de la Pro TV își dorește ca cei doi să fie fericiți, însă îi consideră în continuare niște copii, ceea ce o face să creadă că este mult prea devreme pentru întemeierea unei familii și pentru un posibil nepot.

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat prezentatoarea de știri, potrivit click.

Cancan.ro