marți 24 ianuarie 4:04 PM

       Abonare la google news

Andreea Bălan și-a refăcut viața?! Cum arată partea amoroasă a artistei: „Statusul meu sentimental e extraordinar”


După mai multe relații eșuate, Andreea Bălan pare că radiază mai mult ca oricând. Chiar dacă a suferit de multe ori din dragoste, jumătatea trupei Andre pare că e mai fericită ca niciodată. În cadrul unui interviu recent, blondina a vorbit despre viața sa amoroasă din prezent.


Viața Andreei Bălan a fost un șir de reușite, dezamăgiri, ropote de aplaude, faimă, glorie, iubire și dezamăgire. Pe plan profesional, cântăreața a înregistrat un succes considerabil încă din perioada adolescenței, însă pe partea personală, lucrurile au fost cu dus și întors. A avut parte de suferință în relații, o căsnicie eșuată, dar cu toate acestea, Andreea Bălan se declară vindecată. Divorțul a reprezentat una dintre perioadele dificile din viața ei, însă vedeta a dovedit că este mult mai puternică decât crede și a făcut față cu brio acelui episod greu din viața ei.

Multă lume se întreabă dacă, în prezent, Andreea Bălan iubește și este iubită. A făcut mai multe mărturisiri despre acest subiect, în cadrul unui interviu recent.

Andreea Bălan, despre viața amoroasă: „Statusul meu sentimental este extraordinar”

Jurata de la „Te cunosc de undeva” susține că stă foarte bine la capitolul „iubire”, însă nu vrea să mai dea foarte multe detalii despre acest subiect, asta pentru că are nevoie de mai multă liniște în viața ei.

Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extrordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea. (…) Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea, a declarat Andreea Băla, pentru Viva!.

Andreea Bălan / (Sursă: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: Ce a convins-o pe Andreea Bălan să accepte provocarea America Express! Artista a trecut prin momente grele. „Erau seri întregi în care plângeam”)

Cât despre cum ar trebui să gestioneze situația toate femeile care trec printr-un divorț, Andreea Bălan le-a oferit un sfat cât se poate de pratic.

„Dar nu este vorba de a te pune pe picioare, tu ești în picioare, ești sănătos și viața este foarte frumoasă și fără fi într-o relație. Fiecare vine aici cu propriul său drum și cu anumite lecții de învățat. Atât timp cât rămâi pozitiv și apreciezi ceea ce ai deja în viața ta, vei primi ceea ce tu îți dorești. Trebuie doar să crezi”, a mai completat aceasta, conform sursei citate.

 

Cancan.ro