Andreea Bălan, prima reacţie după ce am "prins-o" cu Cătălin Cazacu, în momente de tandreţe! "Învaţă să..." - Știrile.eu

marți 28 martie 2023 8:13 AM

Andreea Bălan, prima reacţie după ce am „prins-o” cu Cătălin Cazacu, în momente de tandreţe! „Învaţă să…”După ce a fost surprinsă de către paparazzi CANCAN.RO alături de Cătălin Cazacu, Andreea Bălan a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. Finalista de la America Express nu a ratat ocazia de a le da de gândit fanilor care o urmăresc.

Cu siguranță nimeni nu s-a așteptat ca Andreea Bălan să se apropie atât de mult de Cătălin Cazacu, fostul partener al Ramonei Olaru. Cei doi au petrecut câteva ore într-un club din Capitală, unde au dansat, au consumat alcool și au încheiat totul cu un sărut pe frunte.

NU RATA: Ramona Olaru este istorie, Andreea Bălan următoarea țintă. Cătălin Cazacu, gagicar la NUBA! Alcool, sărut și… Toate detaliile aici!

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost văzută în compania lui Cătălin Cazacu

După ce în weekend și-a făcut de cap, Andreea Bălan a revenit la lucruri serioase, iar pe pagina sa de Instagram a apărut un videoclip cu un mesaj motivațional ce ar putea face referire la apropierea sa de Cazacu. Astfel, vedeta ar putea sugera faptul că momentan nu își dorește să comenteze în niciun fel imaginile surprinse în exclusivitate de CANCAN.RO.

„Prima regulă a sănătăţii mentale: învaţă să distingi cine merită o explicaţie, cine merită doar un răspuns şi cine nu merită absolut nimic”, a fost mesajul făcut public de către Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan și Cătălin Cazacu s-au distrat la NUBA (SURSA FOTO: CANCAN.RO)Andreea Bălan și Cătălin Cazacu s-au distrat la NUBA (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

VEZI ȘI: Cum a supraviețuit „Vulturul” Cazacu în pandemie. „De-abia aștept să plec în Zanzibar”

Vă reamintim faptul că Andreea Bălan este în acest moment o mămică singură care face tot posibilul pentru a avea grijă de cele două fetițe ale sale. După divorțul de George Burcea și despărțirea de Tiberiu Argint, jumătatea blondă a trupei Andre nu s-a mai afișat cu niciun bărbat.

Nici Cătălin Cazacu nu are un  istoric prea fericit. De-a lungul timpului bărbatul a reușit să cucerească doamne și domnișoare pe bandă rulantă, dar asta nu l-a făcut să își pună pirostriile. Ramona Olaru ar fi fost cea care l-ar fi adus cu picioarele pe pământ pe motociclist, doar că relația lor a fost sortită eșecului. Acum rămâne de văzut dacă se va înfiripa o nouă idilă între finalista de la America Express și fostul concurent de la Exatlon 2018.

Cancan.ro