marți 24 ianuarie 11:06 PM

       Abonare la google news

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la ,,America Express”, după ce au fost primite în casa unei văduve: ,,Am rămas șocate”


Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de o experiență de-a dreptul emoționantă, în experiența ,,America Express”. În ediția din această seară a showului, cele două prietene au găsit cazare în casa unei femei care a rămas văduvă la 38 de ani și este și mamă, și tată pentru cei doi copii ai ei. Locuința o împarte cu o prietenă, care s-a despărțit de bărbatul ei. Acum, cele două își cresc așa cum pot copiii. 


Vedetele au fost șocate de povestea de viață a femeii care a rămas văduvă în urmă cu doar o lună de zile. Deși nu se afla în cel mai bun moment al vieții sale, aceasta le-a primit pe cele două prietene în casa sa, iar din puținul ei, le-a oferit ceea ce a putut. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A FĂCUT ANUNȚUL PENTRU “PEȚITORI”: “N-AȘ VREA SĂ MAI LOCUIESC VREODATĂ FĂRĂ MAMA!”)

,,Efectiv, ne-au dat lacrimile, când a început să ne povestească”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au rămas uimite de puterea cu care cele două femei sunt înzestrate și reușesc să facă față, cu zâmbetul pe buze, durerilor inevitabile din viață.

„Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…)

Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a povestit Andreea Bălan, în ,,America Express”. (VEZI ȘI: ANDREEA ANTONESCU, PRIMELE REACȚII SINCERE DUPĂ ÎNTOARCEREA DIN “AMERICA EXPRESS”: “MI-AM PROMIS CĂ O SĂ FIE ULTIMA OARĂ CÂND…”)

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în cadrul ,,America Express”. Sursă foto: captură video

Povestea femeii a fost o adevărată lecție de viață pentru cele două artiste

Durerea celor două femei, o adevărată lecție de viață pentru cele două prietene. În acel moment, artistele și-au dat seama cât de important este să aprecieze ceea ce au și să se bucure de copiii lor, indiferent de încercările cu care viața le-a pus față în față.

„A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important”, a mai spus cântăreața.

Cancan.ro