luni 23 ianuarie 2:53 PM

       Abonare la google news

Anca Serea, despre cum menține flacăra iubirii dintre ea și Adi Sînă: „Îmi scrie mesaje deocheate. Când suntem singuri în intimitatea noastră…”


Adi Sînă și Anca Serea sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de 11 ani, au șase copii și nu ezită să-și declare dragostea unul față de celălalt. Se iubesc ca doi tineri îndrăgostiți, dar, se pare că există un secret care le menține flacăra dragostei la fel de puternică. Iată ce a declarat fosta prezentatoare TV.


Cu șase copii de crescut, Anca Serea este dovada vie a faptului că poate avea grijă de familia ei, în timp ce își croiește și o carieră de succes. Își dedică timpul atât pentru creșterea copiilor, cât și pentru proiectele pe care le are pe plan profesional, chiar dacă programul este unul aglomerat. De neglijat nu e nici soțul acesteia. Căci fosta prezentatoare TV își face timp și pentru soțul ei, în egală măsură cu timpul pe care îl acordă și copiilor. Vedeta apelează chiar și la câteva trucuri, pentru a menține relația vie.

Anca Serea și Adi Sînă / (Foto:Instagram)

(CITEȘTE ȘI: Ce a putut să-i facă Adi Sînă soției sale la ieșirea de la LOFT. Anca Serea, luată prin surprindere!)

Anca Serea, despre pasiunea în cuplu: „Gesturi de romantism face aproape zilnic”

Anca susține că unul dintre trucurile la care apelează zilnic, atât ea, cât și soțul ei, pentru a-și menține relația vie, este să-și trimită mesaje de romantism unul altuia și să se comporte ca doi copii, unul în preajma celuilalt.

„Noi încă ne mai comportăm ca doi copii așa, când suntem singuri în intimitatea noastră. Cred că în adâncul sufletului nostru toți suntem niște copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Îmi aduce flori, îmi scrie mesaje deocheate”, a spus Anca Serea, pentru wowbiz.

Un alt aspect important pentru ca relația dintre cei doi să funcționeze, este să-și arate dragostea în fiecare zi, indiferent de loc și de moment.

„Noi încercăm să păstrăm, chiar și după mai bine de 11 ani de relație, flacăra aprinsă. Avem și momente mai grele, dar marea majoritate a momentelor noastre sunt momente foarte frumoase și ne arătăm dragostea indiferent de loc și de moment”, a mai completat aceasta.

(VEZI ȘI: Anca Serea și Adrian Sîna, dezvăluiri neașteptate despre un posibil divorț: „Păi pot să nu plec?”)

Cancan.ro