miercuri 25 ianuarie 5:30 PM

       Abonare la google news

Anca Neacșu, mai hotărâtă ca niciodată să pună punct căsniciei sale. Artista ar fi depus, din nou, actele de divorț


Anca Neacșu a depus, din nou, actele pentru a se despărți legal de cel care i-a fost soț vreme de 10 ani de zile. Deși instanța i-a respins cererea de divorț în toamna anului trecut, vedeta nu renunță la dorința de a se separa de încă soțul ei, turcul Serkan Yaman, potrivit informațiilor oferite de spynews, care citează ,,Antena Stars”.


În luna septembrie a anului trecut, instanța i-a respins cererea de divorț, pe motiv că ar fi fost nefondată. Totuși, astfel de cazuri nu sunt des întâlnite. Soțul ei nu s-a prezentat la prima înfățișare, din cauza unor motive medicale, însă decizia vedetei de a fi, din nou, o femeie liberă rămâne aceeași. (CITEȘTE ȘI: ANCA NEACȘU, EX-ASIA, CÂNTĂ LA NUNȚI: ”SE URCĂ PE MESE ȘI-MI CER SĂ LE CÂNT…”)

Anca Neacșu a înaintat o altă cerere de divorț

Potrivit informațiilor oferite de ,,Antena Stars”, Anca Neacșu ar fi depus, din nou, o altă cerere de divorț. Se pare că dorința fostei soliste a trupei ,,Asia” de a ieși din această căsnicie este din ce în ce mai puternică.

Anca Neacșu nu a făcut public motivul divorțului dintre ea și turc, însă dezamăgirea acesteia a fost destul de mare atunci când judecătorii i-au respins cererea de divorț.

Anca Neacșu și Serkan Yaman. Sursă foto: social media

La ieșirea din sala de judecată, vedeta a făcut câteva declarații și, cu lacrimi în ochi, a mărturisit că emoțiile au năpădit-o. (VEZI ȘI: ANCA NEACȘU, EX-ASIA, A DEPUS ACTELE DE DIVORȚ. CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE VREA SĂ SE DESPARTĂ DE SOȚUL TURC)

„Nu mai locuim împreună de câteva luni. (…) Am făcut (n.r. multe sacrificii). Mă gândesc că …. Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit.

Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva.”, spunea Anca Neacșu în perioada respectivă, potrivit informațiilor apărute în presă.

Cancan.ro