duminică 3 ianuarie 3:44 PM

       Abonare la google news

Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo. Anunţul lui Mitică Dragomir


Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo, după cum a declarat Mitică Dragomir la Prosport.ro. Fostul preşedinte LPF susţine că Anamaria Prodan şi soţul ei, Laurențiu Reghecampf, sunt „oameni cu bani”.


„Am auzit că Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo! Dacă are bani, să se bage. Singură nu cred că poate duce. Dinamo e un club puternic. Dacă are de cheltuit 5-6 milioane de euro pe an, să nu mai stea pe gânduri. Doar așa poți să te lupți cu CFR, FCSB sau Craiova.

Când am zis singură nu mă refer doar că este o femeie într-o lume a bărbaților, ci că trebuie să fie înconjurată de alți oameni capabili. L-aș vedea antrenor pe Laurențiu Reghecampf la Dinamo! Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo! Ce contează rivalitatea din trecut? Reghecampf este un nume mare ca antrenor și ar face treabă excelentă, sunt convins de asta. Dar îi trebuie la început și un buget de vreo 10 milioane de euro pentru transferuri. Să își facă un lot puternic, e nevoie de un efort financiar important când preiei Dinamo”, a spus Mitică Dragomir la Prosport.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, fotografie de senzație cu un alt bărbat. „E și frumușel. Arată bine, are sclipirea aia”

Dumitru Dragomir: Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo. „Ai nevoie de minimum 5 milioane de euro”

„Dar ei au posibilități, sunt oameni cu avere, rămâne de văzut dacă vor să și-o investească în fotbal. La Sibiu poți să mergi cu un milion, două pe an, dar la Dinamo ai nevoie de minimum 5 milioane de euro. Mai e un băiat deștept care e prieten cu ea și care ar face sigur treabă foarte bună pe marketing, Adrian Thiess. Ăștia trei ar putea salva Dinamo”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Reacţia lui Anamaria Prodan despre cumpărarea Dinamo. „E echipa mea de suflet”

Anamaria Prodan a comentat informaţiile potrivit cărora ar vrea să preia echipa Dinamo, în locul administraţiei spaniole.

„Dinamo este echipa mea de suflet. Deocamdată, stau un pic, aşa, să vad ce fac. În ce parte merg, ce echipa îmi iau, ce partener de afaceri voi avea lângă mine. Am demonstrat la Sibiu că pot salva de la retrogradare o echipă care era într-o stare critică. Am reuşit sa terminăm pe locul 2 în playout. Vedem ce va fi, sper că anul ăsta să fie perfect pentru mine şi familia mea”, a explicat Anamaria, conform sport.ro.

Anamaria Prodan a renunțat la colaborarea cu echipa Hermannstadt, unde era membru în consiliul director prin intermediul fiicei sale, Rebecca.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a afirmat că a ieşit din octombrie din structura de conducere a clubului.

„De la Hermannstadt am plecat în octombrie, atunci când echipa era pe locul 5. A trecut multă vreme! Nu am vrut să fac valuri. Îmi sunt foarte dragi cei doi patroni de acolo, numai că nu împărtăşim aceleaşi idei despre fotbal şi business, aşa ca mai bine rămânem foarte buni prieteni”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.

Sursa: Romaniatv.net