Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Damjan Djokovic în vacanța din Dubai: „E cel mai frumos agent, super fit!” - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 7:12 PM

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Damjan Djokovic în vacanța din Dubai: „E cel mai frumos agent, super fit!”Anamaria Prodan a fost în Dubai de Revelion, acolo unde s-a întâlnit și cu Damjan Djokovic, mijlocașul celor de la CFR Cluj. Impresara n-a avut nimic de ascuns și a publicat poza cu fotbalistul croat pe Instagram.

În urmă cu un an, Anamaria Prodan spunea despre Djokovic că este „frumușel”, în timp ce mijlocașul i-a întors laudele, precizând că soția lui Laurențiu Reghecampf „este cel mai frumos agent”.

Mai mult, Djokovic spunea că este gata să colaboreze cu Anamaria Prodan, vorbind despre „un jackpot”. Anamaria este cunoscută ca „Prodan”, după numele mamei sale, regretata cântăreață Ionela Prodan, dar agentul de jucători spune că acest nume nu s-a regăsit niciodată în buletinul ei. În schimb, ea a avut trei nume în cartea de identitate până la vârsta de 48 de ani.

Anamaria Prodan, întâlnire în Dubai cu Djokovic: „E cel mai frumos agent!”

„De la CFR Cluj îmi place de Djokovic. Ca fotbalist, vreau să spun, deși el e și frumușel! Toți sunt frumoși. Fotbaliștii, în general, sunt frumoși, bărbați care arată bine. Au și sclipirea aia, a rămas asta de pe vremuri. Cand esti fotbalist, ești altfel”, spunea Anamaria Prodan la începutul lui 2020.

Fotbalistul campioanei României, care a fost la un pas să plece la Lecce chiar la începutul anului trecut, are și el numai cuvinte de laudă pentru cea care ar putea să ajungă la Dinamo: „Dacă eu sunt cel mai frumos fotbalist din Romania, Anamaria e cel mai frumos agent. Am cunoscut-o la Cluj, am avut plăcerea. E un impresar foarte bun, o doamnă de treabă, știe despre ce e vorba în fotbal. Și e super fit! Am numai cuvinte de laudă despre ea. Eu sunt deschis pentru colaborări. Daca cineva poate să mă ajute, poate să-mi facă un jackpot!”

Sursa: Prosport.ro