luni 4 ianuarie 10:31 AM

       Abonare la google news

Anamaria Prodan, numele din buletin: „Nu m-a chemat niciodată aşa”


Anamaria Prodan, numele din buletin. Vedeta a făcut o dezvăluire surprinzătoare la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, spunând că are o altă identitatea decât cea cunoscută de toată lumea. Confuzia s-a creat după ce numele mamei sale i-a fost atașat fără să fie, însă, în niciun moment cel din acte.


Anamaria Prodan, numele din buletin

Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria la Kanal D.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de euro la o emisiune TV

Câți bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal?

Anamaria Prodan a mărturisit că primul său comision din fotbal l-a făcut în 2006, după ce l-a transferat pe Adrian Iordache de la Dinamo la o echipă din Rusia. Pe vremea aceea, Anamaria Prodan lucra pentru Sică Pușcoci, avocatul care a făcut primele transferuri sportive în România.

După ce a perfectat trasferul lui Adrian Iordache, comisionul Anamariei Prodan a fost de 15.000 de euro. La 10 ani distanță de la primul său comision din transferul unui fotbalist, Anamaria Prodan reușea un transfer record.

Vedeta a încasat 1 milion de euro, reprezentând  10% comision dintr-un contract de 10 milioane de euro pentru transferul lui Nicolae Stanciu în Belgia. De altfel, și astăzi acel transfer este cel mai mare nu doar din istoria României, ci și a Belgiei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi-a pierdut casa la cazino: „Mi-a plăcut viața de noapte!”

Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a răspuns Anamaria Prodan, despre banii câștigați din fotbal.

Sursa: Romaniatv.net