Anamaria Prodan, investitor la Dinamo? Reacție neașteptată: „E echipa mea de suflet! Vedem ce va fi” - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 5:28 PM

Anamaria Prodan, investitor la Dinamo? Reacție neașteptată: „E echipa mea de suflet! Vedem ce va fi”Dinamo este în criză profundă de când Pablo Cortacero a preluat clubul din „Ștefan cel Mare”, roș-albii par tot mai aproape de faliment, însă Anamaria Prodan este gata să sară în ajutorul „câinilor”.

Soția lui Laurențiu Reghecampf susține că „Dinamo este echipa mea de suflet” și le transmite fanilor că n-au de ce să-și facă griji, din moment ce a demonstrat la Hermannstadt de ce este în stare, salvând echipa de la retrogradare. În urmă cu câteva luni, agenta de jucători critica aspru cedarea prea ușoară a celui mai titrat club în activitate din Liga 1 către niște anonimi din Spania.

În ultima perioadă, Dinamo „a trăit” cu ajutorul miilor de fani înscriși în Program DDB, ultimul dintre ei fiind starul Ștefan Bănică Jr. Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020. Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, care are nevoie însă urgent de un investitor potent. Massimo Maccarone, fostul jucător de la Middlesbrough, care a marcat o dublă împotriva lui FCSB (Steaua, la acea vreme) în returul semifinalei Cupei UEFA din 2006, a intrat în proiectul DDB și o ajută și el pe Dinamo să depășaească această situație grea.

Anamaria Prodan, tot mai aproape de Dinamo? Vești pentru fani: „E echipa mea de suflet!”

„Despre Dinamo … echipa mea de suflet. Dar deocamdată stau un pic, aşa, să văd de fac. În ce parte merg, ce echipă îmi iau, ce partener de afaceri voi avea lângă mine. Am demonstrat la Sibiu că pot salva de la retrogradare o echipă care era într-o stare critică, cu care am reuşit să terminăm pe locul 2 în play-out. Vedem ce va fi, sper ca anul ăsta care vine să fie perfect pentru mine şi familia mea. La mulţi ani la toată lumea!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Sursa: Prosport.ro