marți 24 ianuarie 3:17 PM

       Abonare la google news

ANAF scoate la licitație mașini la prețuri incredibile. Ce autoturism poți să cumperi cu doar 700 de lei


În luna februarie, ANAF organizează o nouă licitație în care vinde autovehicule recuperate la preț de chilipir. Prețurile de pornire pentru mașini sunt de 600 de lei. Pentru alte obiecte confiscate, plecă chiar și de la un leu. 


Potrivit unui document emis de către ANAF, luna viitoare vor fi vândute mai multe obiecte care au aparținut unei firme de construcții. Prețul de pornire este de 1 leu, din acestă categorie făcând parte un copiator ARM 207. Mai sunt și produse la 4 lei, respectiv: electrovibrator 120, motofierăstrău, vibrator de beton cu lance și multe altele.

(CITEȘTE ȘI: Mașini la preț de chilipir, scoase la licitație de ANAF. Ce poți cumpăra cu doar 1000 de lei)

Ce mașină costă 700 de lei la licitația ANAF

Nu doar astfel de obiecte sunt vândute la prețuri avantajoase, ci și mașini. Printre acestea, se numără un Volkswagen Caddy din 1996, la prețul de 700 de lei. Un alt autovehicul scos de ANAF în licitație este o Dacia roșie, cu 4 uși și 3 locuri, din 2003, pe benzină. Prețul său de pornire este de 800 de lei.

Potrivit documentului transmis de ANAF, este și un Fiat negru, cu șase locuri, din 2000, la prețul de 1.000 de lei. O altă variantă este un Opel albastru, din 2001, vândut cu doar 600 de lei.

Acte necesare pentru a participa la licitația ANAF

Persoanele care vor să participe la licitație trebuie să prezinte, măcar cu o zi înainte, documentele:

  • oferta de cumpărare;
  • dovada plății taxei de participare;
  • împuternicire de la firmă;
  • copie CUI pentru firme;
  • act de înmatriculare tradus, pentru străini;
  • copie de pe certificatul de identitate;
  • declarație pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că poate respecta prevederile legale specifice, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau altele, după caz, dacă sunt cerute anterior.

(CITEȘTE ȘI: ANAF scoate mașini la vânzare. Cu cât se dă o Dacia Logan din 2005 sau un Mercedes-Benz)

Cancan.ro