"Am mâncat niște legume, probabil mi-a rămas în respirație". Boureanu a rămas iar fără permis. Ce valoare le-a apărut polițiștilor pe aparatul etilotest - Știrile.eu

vineri 17 martie 2023 2:37 PM

„Am mâncat niște legume, probabil mi-a rămas în respirație”. Boureanu a rămas iar fără permis. Ce valoare le-a apărut polițiștilor pe aparatul etilotest


Cristian Boureanu a rămas pieton. Fostul deputat a fost lăsat fără permis de conducere. El a circulat pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar gestul l-a costat destul de scump. Ce alcoolemie avea fostul politician.

Cristian Boureanu, prins băut la volan

Cristian Boureanu a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins băut la volan pe DN1, pe Valea Prahovei. Dar asta nu este tot! El a fost sancționat și cu o amendă usturătoare.

Fostul politician a oferit câteva declarații cu privire la acest subiect, însă neagă că ar fi consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volanul mașinii sale. Specialistul în politică a afirmat că nu era băut în momentul în care a fost oprit de polițiști. El a explicat că a mâncat de post și că a fost la o zi de naștere, acesta fiind adevăratul motiv pentru care i-a ieșit alcoolemia.

Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Institutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16.30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost.

Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie”, a declarat Cristian Boureanu, conform Libertatea.

Ce alcoolemie avea fostul deputat

Agenții de poliție au dezvăluit că fostul soț al Valentinei Pelin a fost prins cu alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În jurul orei 17.15, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în orașul Comarnic au oprit pentru control un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul București, care ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile.”, se arată în comunicatul transmis de polițiștii de la Brigada Rutieră.

Playsport.ro