Am aflat câte kilograme a slăbit, de fapt, Dan Ursa în cele 20 de săptămâni. Câștigătorul Survivor a intrat cu 117 kg - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 9:19 AM

Am aflat câte kilograme a slăbit, de fapt, Dan Ursa în cele 20 de săptămâni. Câștigătorul Survivor a intrat cu 117 kgMiercuri seară, 24 mai, telespectatorii Pro Tv au fost martorii unor momente cu adevărat speciale la Survivor România 2023. Publicul a votat, iar în urma voturilor, concurentul care a ieșit învingător a fost Dan Ursa, din echipa „Războinicilor”.

Deși nu s-a așteptat, se pare că supraviețuitorul cu banderolă albastră a avut mulți susținători care i-au fost alături cu sufletul la gura în competiția acerbă din junglă. Cu ochii plini de lacrimi, Dan Ursa a mărturisit că nu s-a așteptat nicio secundă să iasă câștigător, însă susține că acum, după experiența din Dominicană, este mult mai încrezător în sine.

Dan Ursa a slăbit considerabil la Survivor

Dan Ursa a dat tot ce e mai bun pe traseu în cele 20 de săptămâni petrecute la Survivor și a rezistat în fața foamei, oboselii și efortului fizic. Marele câștigător s-a dovedit a fi un adevărat luptător, mai ales că, pe parcursul competiției, fostul „războinic” s-a transformat radical.

Concurentul din tribul Taino a intrat în competiție cu 117 kilograme, iar acum cântărește doar 95, ceea ce înseamnă că pe parcursul celor 5 luni petrecute la Survivor, a slăbit 22 de kilograme. Cel care a precizat acest lucru a fost chiar Kamara, fostul „Faimos” din acest sezon al competiției. Artistul a publicat o fotografie cu Dan Ursa, iar alături a scris un mesaj emoționant.

„Medalia de aur, Trofeul Survivor România 2023 și cei 100.000 de euro merg la Darius Dan Ursa. Ai venit cu 117 kilograme în concurs și pleci cu 95, dar mai bogat spiritual și mai înțelept”, a scris Kamara în dreptul unei fotografii publicate pe rețelele de socializare.

Dan Ursa a slăbit 22 de kilograme la Survivor (Foto: Instagram)

(CITEȘTE ȘI: CELE 5 MOTIVE PENTRU CARE „CENUȘĂREASA” DAN URSA A CÂȘTIGAT SURVIVOR ROMÂNIA 2023 DE LA PRO TV. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT)

Dan Ursa a luat 120.000 de euro de la Survivor

După ce a fost declarat câștigător, Dan Ursa a plecat acasă cu buzunarele pline. Premiul cel mare cu care a fost onorat din partea Pro Tv a fost în valoare de 100.000 de euro, însă la această sumă s-a adăugat și onorariul pentru săptămânile pe care le-a petrecut în Dominicană.

Așadar, fostul „Războinic” a fost plătit cu 1.000 de euro în fiecare săptămână, iar potrivit unui simplu calcul, supraviețuitorul a primit în total 20.000 de euro. Astfel, totalul cu care concurentul din Cluj-Napoca a plecat acasă este de 120.000 de euro.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!

Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie”, a spus Dan Ursa, după ce a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2023.

(VEZI ȘI: SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA, DE LA PRO TV! „ŞI-AU BĂTUT JOC DE VOTURILE NOASTRE”)

Cancan.ro