marți 24 ianuarie 2:45 PM

       Abonare la google news

Am aflat adevărul! Câte clase și ce studii are Diana Bulimar de la America Express, de fapt


Diana Bulimar i-a uimit pe toți în momentul în care a apărut prima dată pe sticlă. Mulți s-au întrebat ce studii are concurenta de la America Express 2023, deoarece se știe că s-a împărțit mereu între antrenamente și școală. Iată ce diplomă a primit fosta gimnastă.


Cea care face echipă cu Larisa Iordache a atras atenția multora în momentul în care a participat la Exatlon România, în 2017, loc în care a învățat să își depășească limitele. Chiar dacă s-a axat foarte mult pe latura sportivă, nu a neglijat niciodată școala, devenind din ce în ce mai bună.

VEZI ȘI: Diana Bulimar are o relație de ani buni, dar puțini știu cine este iubitul ei. Cu ce se ocupă Radu, partenerul concurentei de la „America Express”

Ce studii are Diana Bulimar, concurenta emisiunii America Express, de pe Antena 1

În 2017, înainte de a participa la Exatlon, fosta gimnastă a reușit să își obțină diploma de licență, în urma unui examen pe care l-a susținut. Se pare că Diana a urmat cursurile UNEFS București, la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Acolo, aceasta a studiat în cadrul unui program numit „Sport și performanță motrică”, cu ajutorul căruia va putea deveni o antrenoare de gimnastică așa cum și-ar fi dorit.

În 2014, fosta gimnastă a terminat cu succes Colegiul Național Sportiv Cetatea Deva, urmând să susțină examenul de Bacalaureat în același an. Concurenta de la America Express a reușit să obțină la limba română nota 6,2, la istorie 7,65 și la geografie 8,85. Media finală, cu ajutorul căreia a și intrat la facultatea din București a fost de 7,56.

NU RATA: Au izbucnit în plâns! Ce au pățit Larisa Iordache și Diana Bulimar la „America Express” de la Antena 1: „Ne-am demoralizat”

Diana Bulimar, la competițiile sportive. Foto: Facebook

Pe lângă rezultatele bune pe care le-a avut la învățătură, Diana Bulimar a reușit să facă performanță la Jocurile Olimpice și la Campionatele Mondiale. Astfel, românca a reușit să aducă acasă o medalie de bronz și două de aur de la Jocurile Olimpice și una de argint și una de bronz de la Campionatele Mondiale

Cancan.ro